promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A semmiből jött a hír jött a Szoboszlai-rajongóknak, itt láthatjuk majd azt, amire közel egy éve várunk

A semmiből jött a hír jött a Szoboszlai-rajongóknak, itt láthatjuk majd azt, amire közel egy éve várunk

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Sokan régóta vártak már ezekre a hírekre.

Jürgen Klopp tényleg vissaztér, és újra láthatjuk majd együtt őket, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy azt a dokumentumsorozatot, amelyet már nagyon régen beharangoztak, most már tényleg hamarosan láthatjuk. A széria pedig Jürgen Klopp utolsó táncáról beszél, az utolsó szezonról, amelyet a Vörösök kispadján töltött. Ez a szezon pedig több szempontból is rendhagyó volt a német mester karrierjében, hiszen senki nem gondolt volna arra az év elején, amikor Szoboszlai Dominik is Angliába igazolt, hogy csupán egy évig fognak majd együtt dolgozni a legendás német edzővel.

Aztán így történt, mivel Jürgen Klopp váratlanul bejelentette, hogy szünetet tart edzői pályafutásában, és kilenc szenzációs év után elhagyja azt a csapatot, amelynek egyedül sikerült megtréfálnia a bajnoki címekért folytatott küzdelemben a Guardiolát és a Manchester Cityt, miközben sok kupagyőzelem is összejött, és a Liverpool csapatát tényleg sikerült visszatennie az elitbe, mind a hazai mezőnyben, mind pedig Európában.

Nyolcrészes sorozat jön tehát, amely valószínűleg nagyon érzelmes lesz, hiszen a klubot fogja bemutatni Jürgen Klopp mellett, azt, ahogyan a klub mint egy család működik a hézköznapokban. És feltehetőleg Szoboszlai Dominik is nagyon sokat fog benne szerepelni.

Ráadásul az utolsó szezon egy igazi érzelmi hullámvasút volt, megannyi elszalasztott ziccerrel, és egy olyan végjátékkal, amikor nagyon sok minden nem jött össze, és pár hét alatt szertefoszlottak a bajnoki álmok, pedig ez tette volna fel a koronát Klopp liverpooli pályafutására.

Több lap is úgy értesült, hogy a nyolcrészes dokumentumfilmmal kapcsolatban előrehaladott tárgyalások folyan az Amazonnal, így a The Athletic is erről számol be. Azt viszont tudni lehet, hogy több sport témájú dokumentumsorozat is érkezik az Amazon Primera 2025-ben, amelyek közül az egyik a liverpooli legenda, Sir Kenny Dalglish pályafutásával foglalkozik.