promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Titkos weboldalt tartanak fenn Cristiano Ronaldo számára, erről a legtöbb játékos csak álmodhat

Titkos weboldalt tartanak fenn Cristiano Ronaldo számára, erről a legtöbb játékos csak álmodhat

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Cristiano Ronaldo számára fenntartanak egy titkos weboldalt, ami pedig ott vár rá, egy igazi álom.

Ronaldo azóta van a Nike-nál , hogy 2003-ban ismertté vált, a Sporting CP-től a Manchester Unitedhez igazolt: a portugál klasszis pillanatok alatt a márka arca lett, és azóta is töretlen az együttműködés a focista és a sportruházati óriás között. 

Az ötszörös Aranylabdás még 2016-ban írt alá egy jövedelmező, életre szóló szerződést, azóta pedig több mint 70 különböző Nike-cipőt viselt, köztük a saját testre szabott változatait is.

Sokan nem tudják, de a Nike sportolói a szerződésük részeként minden újdonsághoz hozzáférést kapnak, így Ronaldo is.

Erről a Manchester United korábbi kapusa, Ben Foster elárulta a részleteket, elmagyarázva, hogyan is működik ez az egész. Az exkapust, aki 2023 augusztusában vonult vissza a futballtól, 23 éves pályafutása alatt a Nike szponzorálta, így igen komoly Nike-gyűjteménnyel büszkélkedhet. 

A Nike sportolói egy belépési azonosítóval és jelszóval rendelkeznek egy bizalmas, teljesen titkos weboldalhoz, ahol kedvükre böngészhetnek a legújabb termékek közül.

Az exkapus elárulta, annyi dolguk van, hogy felmennek a weboldalra és bejelentkeznek az azonosítójukkal, majd azt rendelnek meg, amit csak akarnak. Mindannyian kapnak egy saját számlát, amin egy rakás pénz van jóváírva, így csak annyit kell tenniük, hogy kihasználják a lehetőséget. 

Noha konkrétumokat nem tudni, Ronaldo Nike-szerződése állítólag már egymilliárd dollárt ér, ami azt jelenti, hogy éves szinten mintegy 147 millió fontot keres azzal, hogy hordja a Nike különleges lábbelijeit. Sőt, állítólag azért is kap plusz bónuszt, ha a pályán eredményesen dolgozik és sikereket ér el – ami tőle pont nem áll távol.

[[cikk2]]

Forrás: Forkball