promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikot olimpiára küldené a Liverpool, ebben a sportágban indulhatna nagy esélyekkel csapattársai szerint

Szoboszlai Dominikot olimpiára küldené a Liverpool, ebben a sportágban indulhatna nagy esélyekkel csapattársai szerint

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Szoboszlai Dominiknak egyedül ebben a versenyszámban lenne esélye az olimpián.

Vasárnap véget ér a 2024-es párizsi olimpia, amit a világon nagyon sok helyen kiemelt figyelemmel követnek. Még a Liverpool focistái között is ez a téma pörög, Szoboszlai Dominikék folyamatosan megvitatják egymással az olimpia történéseit és eredményeit. Hogy a magyar válogatott csapatkapitánya milyen véleménnyel van a hazai sportolók eredményeiről, a kialakult botrányokról, azt nem tudni, de az biztos, hogy a Liverpoolban társai őt is örömmel küldenék olimpiára, mert véleményük szerint van egy versenyszám, amiben Dominik komoly esélyekkel indulhatna.

A Liverpool csapatának közösségi oldalán tettek közzé egy videót, amiben a játékosokat arról kérdezték, hogy véleményük szerint közülük ki indulhatna valamilyen versenyszámban az olimpián. Mivel a labdarúgás nem olimpiai versenysport, ezért kénytelenek voltak keresni valami más sportágat, ami esetleg szóba jöhetne, és amiben úgy vélik, hogy elég jók ahhoz, hogy esélyesek legyenek akár egy dobogós helyezésre.

Több fajta sportág került megemlítésre: mondták az evezés, a 100 méteres sprintet vagy a gördeszkát, de külön megemlítették Szoboszlai Dominikot, akit az egész csapat egyhangúan megszavazott arra, hogy akár képviselhetné is őket valamelyik olimpián.

Ugyanis amikor Fábio Carvalhót arról kérdezték, hogy ki lenne közülük a legjobb 1500 méteres síkfutásban, azt válaszolta, hogy Szoboszlai Dominik; illetve még Mohamed Szalahra mondta, hogy még neki is lenne esélye benne.