promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik pillanatok alatt költött el 110 millió forintot, lebukott a focista, még legnagyobb rajongóit is meglepte ez a féktelen költekezés

Szoboszlai Dominik pillanatok alatt költött el 110 millió forintot, lebukott a focista, még legnagyobb rajongóit is meglepte ez a féktelen költekezés

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Több mint száz millió forint ment el erre, felfoghatatlan összeget tapsolt el a sztárfocista. 

Zajlik az élet az olimpián túl is, a futball világában: a magyar labdarúgás jelenlegi legnagyobb csillaga, Szoboszlai Dominik csapatával, a Liverpoollal amerikai edzőtáborozáson vesz részt, ahol a magyar középpályás ráadásul rendkívül magabiztos, jó teljesítményt nyújt az új edző, Arne Slot irányítása alatt.

Dominik ráadásul igazi 21. századi Instagram-kompatibilis focistaként nem csak a pályán, hanem azon kívül is felhívja magára a figyelmet. 

Azért amikor a magyar autópályán egy benzinkúti pihenőhelyen G-osztályú Mercedesben fotózták, sejthető volt, hogy nem veti meg a luxust - és az autók mellett ráadásul egészen fantasztikus óragyűjteménnyel is rendelkezik, de most még ebben az igencsak költséges szenvedélyben is sikerült szintet lépnie.

A Columbia-i repülőtéren ugyanis egy elit teniszezőkön, Forma-1-es pilótákon és Manchester City-edzőkön látható ketyegőben fényképezték le: egy elég egyedi megjelenésű Richard Mille RM30-01 vörösarany karórát viselt.

A Richard Mille órák híresek precíz kidolgozásukról és rendkívül magas árukról; az RM30-01 modell ára olyan 3000 000 euró körül van, ami még arátok közt is irgalmatlan nagy összegnek számít: több, mint 110 millió forintról van szó - az szpottolást nagyon köszönjük az általunk igen nagyra tartott @beszeljunkorakrol Instagram-oldalnak.

A márka az órás világot követők számára egyből felismerhető: nem túlzás unortodox dizánjnak nevezni, a Richard Mille katalógusban nem fogunk találni klasszikus vonalvezetésű órát, a Szoboszlai Dominikon is látható típusú modell formájának gyártják rendkívül sok változatát, rendkívül sok pénzért, többnyire rendkívül híres embereknek - merész és nehéz üzleti modell, de ha bejön, akkor abból felfoghatatlan mennyiségű pénzt lehet keresni.

Dominik tehát igazán nemzetközi tempóba kapcsolt az órázás terén - amennyiben a Liverpool amerikai edzőtáborában látott formáját az ősszel kezdődő Nemzetek Ligája és világbajnoki selejtezők mérkőzéseire is át tudja hozni, akkor a segítségével Magyarország jó esélyekkel harcolhatja ki a részvételt egy újabb nagy tornán.

forrás: BeszéljünkÓrákról