promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eltévedt a kamera az Európa-bajnokságon, nem azt vette, amit kellett volna

Eltévedt a kamera az Európa-bajnokságon, nem azt vette, amit kellett volna

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Elképesztő jelenet játszódott le a pályán az egyik mérkőzésen.

Az Európa-bajnokság számos meglepetést hozott az elmúlt időszakokban. Egyelőre most nem arról van szó, hogy a nagy esélyesek nem tudják érvényesíteni akaratukat, hiszen nagyobb meglepetéssel még nem számolhattunk eddig. Ám a szlovákok győzelme a belgák fölött talán eddig a legnagyobb meglepetés. De mégis mi az, ami újat hoz?

Nos, a nagyon sok öngól. Érdekesség például, hogy a magyarok csoportjában jól szereplő skótok eddig nem is tudtak úgy gólt lőni, hogy ne lett volna öngól. Sokat elárul az a statisztika is, hogy az Európa-bajnokság összes góljából 10 százalék volt öngól korábban. Ám mégis a legnagyobb öngól a portugálok és a törökök meccsén esett, sőt, Cristiano ronaldóék meccsén egy olyan öngól esett, amire még az sem számított, akinek ez volt a feladata.

Még a kamerás is lemaradt a gólról, egészen mást mutatott, hiszen azt gondolta már, hogy ebből a támadásból nem lehet már semmi. A portugálok ugyanis nem értették meg egymást, a labda hosszú volt, és a török védő már be is gyűjtötte azt. Mindenki arra számított, hogy lesz egy nagyobb fordítás, a törökök pedig jönnek majd előre, miután a kapus felíveli a labdát, vagy éppen oldalra kijátsza azt.

Ám nem így történt, a hazadás nagyon rosszul sült el, és megtörtént az Európa-bajnokság egyik legabszurdabb pillanata, a kapus mellett elszáguldott a labda, egyenesen a kapuba, és hiába futott utána a fél török védelem, már nem lehetett megállítani. Öngól lett, de erről a nézők is csak furcsa kameraváltások között értesülhettek, először a portugál játékos arcán jelent meg az öröm a képeken, hiszen arra közelítettek.

Íme a felvétel az élő adásból: