promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gusztustalanul megalázták a Debrecenbe érkező japán sportolót, összefogtak a gúnyolódók ellen az igazi drukkerek

Gusztustalanul megalázták a Debrecenbe érkező japán sportolót, összefogtak a gúnyolódók ellen az igazi drukkerek

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Még be sem mutatkozott a csapatban, máris gúnyolni kezdték, sokan azonnal a japán játékos mellé álltak.

A DVSC-nél mostanában nem a nagy sikerektől volt hangos a Nagyerdő, habár az előző szezonban elért bronzérem szép teljesítmény volt, a mostaniban az ötödik helyet érték csak el, így a nemzetközi kupa idén csak álom marad.

Ez azonban még mindig viszonylag jó eredménynek számít, főleg az azt megelőző szezonokhoz képest, amikor még a másodosztályba is kiesett a Loki. A csapathoz visszatérő Dzsudzsák Balázs azonban egységet kovácsolt, ami aztán visszavezette őket az NB1-be.

Ennek ellenére is szükség van a változtatásokra, a játékosok jönnek-mennek Debrecenben is, a napokban pedig egy japánból érkező légióst, Naoaki Senagát igazolták le. A 25 éves balszélső a montenegrói első osztályban több csapatnál is megfordult, az előző idény során 32 meccsen 9 gólt és 3 asszisztot ért el.

Remélhetőleg Naoaki nem olvasta a bemutatkozása alatti kommentáradatot, ott ugyanis egyből megtapasztalhatta a hazai szurkolói morált. Volt olyan, aki a származása miatt gúnyolódott, más pedig a többi légióst kezdte el ócsárolni.

Szerencsére a többség azonban józan hangnemet ütött meg:

„Mindegy lenne nektek, bárki, csak lehessen kirekesztő véleményeket írni róla. Legyünk már befogadóbbak, adjunk esélyt a srácnak. Most viccen kívűl csatárért nyávogtunk és itt van egy, nem lehet hogy Ronaldo lesz belőle?”

– védte meg az új csapattagot az egyik szurkoló, akit többen is követtek, és sok sikert kívántak Naoakinak.

A kritika persze mindig benne van egy focicsapatnál, mint ahogy az is vállalható vélemény, aki több akadémiáról kikerült fiatal hazai labdarúgót látna a csapatban. Ám pont a DVSC az a csapat, ahol számos légiós remek teljesítményt nyújtott az elmúlt években, elég csak megemlíteni Adamo Coulibaly-t, aki 25 évesen még éjszakai műszakos targoncás volt egy francia autógyárban, hogy aztán alig három évvel később már a Bajnokok Ligájában rúgta a bőrt!

Naoaki egyébként szintén nagyon ügyes: