promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkérdezték a mindentudótól, hogy Magyarország továbbjut-e a csoportból az Európa-bajnokságon
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki tűkön ül az Európa-bajnokságot illetően, a németek pedig megkérdezték.​

Ma kezdődik az Európa-bajnokság Németországban, a magyar válogatott pedig a házigazdákkal került egy csoportba, így nem is csoda, hogy a német sajtó részéről is hatalmas az érdeklődés a magyarok iránt. Mindenki nagyon bizakodó, a németek Európa-bajnokságot nyernének hazai pályán, épp ezért nagyon sokan azt alapvetésként kezelik, hogy az A-csoportból az első helyen Németország fog majd továbbjutni. Neuerék pedig ehhez az első lépést Skócia ellen tehetik majd meg pénteken, majd Magyarország ellen.

Szombaton pedig Magyarország csap össze majd Svájccal, a meccsnek pedig nagyon fontos szerepe lehet abban, hogy ki fog továbbjutni a csoportból a második helyen. Persze ezek csak megelőlegezett becslések.

Csakúgy, mint a mesterséges intelligencia tippje, jövendölése a csoportot illetően.

Merthogy a német Sport Sky megkérdezte a nagy mindentudót.

A ChatGPT nagyon sok tényezőt mérlegelt, formát, a hazai pálya előnyét és az elmúlt időszak eredményeit is. Végül azt hozta ki, hogy a németek mellett majd a magyarok jutnak tovább. A mi meccseink eredményeit is kihozta, szerinte Svájc ellen győznek Szoboszlaiék, mivel a magyar csapat egységesebb és erősebb a korábbi forma alapján.

Németországtól vereséget szenvedünk majd a mesterséges intelligencia szerint, de 2:1 arányban, a németek mellett elsősorban a hazai pálya előnye szól majd. Az utolsó meccsünkön pedig 3:1 arányban győzedelmeskedünk majd a skótok felett a mindentudó gép szerint, szóval két győzelemmel jutunk majd tovább a becslése szerint.

Szoboszlai korábban nagyon bizakodóan beszélt az Eb-szereplésről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás