promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Romániában is óriási sztár, itt a képes bizonyíték
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik neve Romániában is nagyon ismert lehet, ezt bizonyítja egy kép is.​

A magyar válogatott a következő mérkőzését már az Európa-bajnokságon játssza Németországban. Az első meccsünket pedig a csoport második helyére esélyesebb Svájc válogatottja ellen vívjuk meg, tehát ha úgy vesszük, ez az egyik legfontosabb mérkőzés a csoportban a biztos továbbjutást jelentő második hely szempontjából. A csoportunkban még a házigazda németek szerepelnek, illetve Skócia válogatottja.

A héten két felkészülési mérkőzést is játszottunk, előbb idegenben, Dublinban az utolsó pillanatokban szenvedtünk vereséget az írek ellen, majd idehaza, Debrecenben egy tükörsima mérkőzésen vertük meg Izrael válogatottját. A magyar nemzeti tizenegy három góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

Nincs már sok tehát az Eb-bemutatkozásig. Szoboszlai Dominikról pedig az elmúlt időszakban sokat hallhattunk abból a szempontból is, hogy hol tűnik fel a neve, mely cégek reklámjaiban és kampányaiban. Előbb a Telekom készített vele kampányt, majd nemrégiben a Mekibe is megérkezett Domi kedvence, így pedig ezt a menüt is kipróbálhatjuk.

De hol tűnik fel még a magyar focista, a Liverpool FC kiválósága?

Euro 2024 gyűjthető kártyák jelentek meg a Lidl-nél, ezeket Magyarországon május 16-tól lehetett gyűjteni, és 108 exkluzív kártyát tartalmaz a gyűjtemény. Nos, a gyűjtemény kampányában a képen az egyik kártya a négyből Szoboszlai Dominikot ábrázolja, a román Lidl-újságban is így láthatjuk a képet.

A magyar válogatott tehát kitüntetett helyet kapott a képen, ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a romániai Lidl kártyás kampányában, és a magyarban is feltűnik egy ismert román válogatott labdarúgó is többek között, ő Radu Drăgușin, a Tottenham Hotspur játékosa.

A fő képen amúgy még dán, spanyol és skót játékosok kaptak helyet a magyar és román válogatott két kiválóságán kívül.

ITT lehet megnézni az újságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás