promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt Klopp gyönyörű búcsúüzenete a Liverpoolnak, Szoboszlai viszont inkább már a jövőjéről beszélt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú korszak ért véget a Vörösöknél, a Liverpool magyar játékosa viszont már előrefelé tekint.

Győzelemmel búcsúzott Jürgen Klopp a Liverpooltól, és végül a harmadik helyen zárta utolsó szezonját a Vörösöknél, miután legyőzték a Wolverhampton csapatát a Premier League 38. fordulójában.

Klopp, aki az elmúlt években mindent megnyert a Liverpoollal, már korábban nyomatékosította, hogy távozását követően soha többé nem fog angol csapat kispadjára leülni, és az is biztos, hogy egy ideig most a pihenésre fókuszál, hiszen hosszú volt az elmúlt kilenc év. Klopp utolsó meccse előtt videóban búcsúzott a klubtól, a szurkolóktól, valamint az Anfieldtől:

„Mindent imádok ebben a klubban, a városban, a szurkolóinkban. Az együtt töltött évek után, és mindazokat követően, amin együtt keresztülmentünk, egyre csak nőtt a tiszteletem irántuk. Átlagos fickóként jöttem ide, és még mindig az vagyok, csak éppen nem élek átlagos életet”

– mondta Jürgen Klopp búcsúvideójában.

„Itt nem csupán otthon érzem magam, hanem otthon is vagyok. Imádom az Anfieldet, amikor zúg a közönségtől, és tényleg megmutattuk, mire képes az összetartás. Nehéz búcsúzni, de emlékezzünk közösen a szép időkre. Én emlékezni fogok, örökre. Soha nem foglak elfelejteni titeket, és pokolian fogtok hiányozni”

– fogalmazott a német edző.

Ami Szoboszlai Dominikot illeti, felemásan sikerült számára az első liverpooli szezonja. Jürgen Klopp ugyan számos alkalommal a kezdőben számított rá, több fontos gólt is szerzett, azonban a szezon utolsó mérkőzésein többnyire csak a kispadon kapott helyet, és általában csak a második félidő derekán cserélték be, ma sem volt ez másképp, bő 10 percet kapott Klopptól. A magyar válogatott csapatkapitánya idén 45 alkalomal ölthette magára a Liverpool mezét.

Hogy az új edzőnél, Arne Slotnál mire számíthat, az még a jövő zenéje, mindenesetre Szoboszlai elmondta, hogy mik a jövőbeli céljai a Liverpoolnál:

„Hogy mit hoz a jövőm? Mik a céljaim? Én csak így akarom folytatni. A Liverpoolban akarom folytatni, ameddig csak tudom. Trófeákat akarok nyerni. Az összeset”

– mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás