promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi kimondta azt Szoboszlai jövőjéről, amit sokan nem mertek idehaza
Borítókép:  Sportimage Ltd/Alamy Live News/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szakember beszélt a jövőről is.

Szoboszlai Dominikról az elmúlt hetekben általában azzal kapcsolatban lehetett olvasni sokat, hogy vajon milyen szerepet szánhat majd neki az új edző, a holland Arne Slot a megújult Liverpool FC-ben. Merthogy valószínűleg hatalmas átrendeződés lesz majd a Vörösöknél, hiszen a holland jóval támadóbb felfogású futballt játszat a csapataival, így pedig a szakértők véleménye szerint több szerep juthat majd Szoboszlainak is a támadóharmadban.

Az idei bajnokságból már csak egyetlen meccse maradt a 'Pool-nak, hazai pályán a Wolverhampton ellen. Ez a meccs pedig igazi drámaian szomorkás, de mégis felemelő és nagyszerű hangulatot áraszt majd, hiszen ez az összecsapás (egyelőre) Jürgen Klopp utolsó mérkőzése a Liverpool menedzsereként, mielőtt egy nagyobb pihenőre indul.

A 9 év pillanatai pedig majd emlékek formájában is megidéződnek a mérkőzésen, mindenki erre készül már hónapok óta, miközben egy stáb is veszi Klopp utolsó pillanatait, és augusztusban ezt majd be is mutatják valamelyik streamingen. 

De mi a helyzet most Szoboszlai Dominikkal?

Az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott a magyar játékos, sokan pedig arra panaszkodnak, hogy a sérülése után visszaesett a formája. Erről is kérdezték most a magyar szövetségi kapitányt, Marco Rossit, aki a válaszában kitért többek között arra is, hogy Dominikot ismerve nem hiszi, hogy depressziósan fog érkezni a válogatottba, illetve az Európa-bajnokságra.

Arról is beszélt a szakember, hogy szerinte úgy gondolkodik Szoboszlai, hogy a padon töltött idő több erőt ad majd a magyarok meccseire neki.

Azt is megjegyezte, hogy ismerve a játékost, biztosan nem fogja megviselni őt a helyzet. Frissen fog megérkezni, ami jó a magyar csapatnak majd.

A teljes felvétel itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás