promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik az utolsó esélyt is megadta a Liverpoolnak, próbálta menteni a helyzetet, de elkerülhetetlen volt a kudarc
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik mindent megtett, ami tőle tellett.

Nem alakul túl fényesen a bajnokság a Liverpool számára, ráadásul már az előző kettő tétmérkőzésen is vereséget szenvedtek Szoboszlai Dominikék. Az Atlanta ellen elszenvedett vereség után Jürgen Klopp azt nyilatkozta, hogy ez egy borzalmasan rossz meccs volt, de kellett ez a pofon a csapatnak, hogy kicsit magukba szálljanak.

A Liverpool vezetőedzője szerint az Atlanta elleni mérkőzés egy fontos próba volt a csapatnak, hogy min kell változtatniuk, mielőtt pályára lépnek vasárnap a Crystal Palace ellen.

A meccsre vasárnap délután sor került, a csapat hazai pályán állt ki az ellenféllel, és bár Szoboszlai Dominik mindent megtett, hogy szépíthessen, esetleg átvegye a vezetést a Liverpool, akárhány esélyt adott társainak arra, hogy gólt lőjenek, egyetlen egyszer sem tudtak élni a lehetőséggel.

A magyar válogatott csapatkapitánya az első félidőben még a kispadról nézte, hogy a Liverpoolt hogyan alázza le már az első negyed órában a Crystal Palace; az ellenfél már a 14. percben gólt lőtt. Aztán beállították a második félidőben Szoboszlai Dominikot is, aki azonnal akcióba lendült.

Több nagy helyzetet is kialakított, de csapattársai mindegyiket elrontották: először Darwin Nunez rontott el egy lefejelt Van Dijk-labdát Szoboszlai szögletét követően, majd Jota az üres kapu előtt álló védőbe rúgta a labdát, amit előtte Dominik passzolt be középre. Mindennek a tetejében még Salah is kihagyta a helyzetet a 91 .percben, ezzel a vereséggel aztán a Liverpool ponthátrányba került a szombaton a Luton Townt legyőző Manchester City-vel szemben.

Szoboszlai Dominikék most már három tétmérkőzés óta nem tudnak nyerni, ami nem túl ösztönző a csapatnak.

(forrás: Sport365)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás