promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos dolgot közöltek Szoboszlai Dominik következő meccséről, erre a bejelentésre vártak a hazai szurkolók
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már az elvesztett, Atlanta elleni meccs előtt kiderült, mi lesz Szoboszlaiék következő mérkőzésével.

A Liverpool csütörtökön komoly vereséget szenvedett az Atlanta ellen, 3:0-ra verték meg Szoboszlai Dominikékat az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Jürgen Klopp elismerte, hogy ez egy nagyon rossz mérkőzés volt - bár jól kezdett a csapata, aztán szétesett az egész brigád.

Klopp értetlenól figyelte a pálya széléről, hogy a középpályásai folyamatosan elhagyták a helyüket és a pálya olyan területein tűntek fel, ahol semmi keresnivalójuk nem lett volna. A Liverpool vezetőedzője szerint a csapat megérdemelte a vereséget, véleménye szerint most Szoboszlai Dominikéknak szükségük van arra, hogy kicsit rosszul érezzék magukat a meccsen történtek miatt.

De nem emészthetik magukat sokáig, ugyanis vasárnap este már a Crystal Palace ellen lépnek pályára. Ezen a mérkőzésen már Dominik sem hibázhat, márpedig az Atlanta elleni meccsen ő is bakizott, amikor eladta a labdát a Liverpool saját térfelén.


A Liverpool tehát a vasárnapi mérkőzésen javíthat majd; ezzel a meccsel kapcsolatban pedig egy fontos bejelentés is érkezett, ugyanis kiderült melyik tévécsatorna fogja élőben közvetíteni Szoboszlai Dominikék játékát.

A legutóbbi fordulóban a Liverpool döntetlent játszott a Manchester United ellen, így Szoboszlaiék átadták a vezetést az Arsenal-nak a Premier League-ben. Tehát most ismét komoly tétje van ennek a mérkőzésnek.

A MATCH4 nevű tévécsatorna vasárnap 15 órakor fogja közvetíteni a Liverpool Crystal Palace meccset.

Azonban a Bundesligában is komoly izgalmak várhatók a hétvégén: jelenleg 76 ponttal áll azt élen a Leverkusen, a Bayern München pedig 60 ponttal a második. A hétvégén a Bayern a Köln ellen fog megküzdeni, viszont ha a Leverkusen megveri a Bremen-t, ami a 12. helyen áll, akkor biztosra vehetjük, hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A Budesliga meccseit a Network4 fogja közvetíteni.

(forrás: Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás