promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tudjuk az időpontot, a Szoboszlai Dominik-rajongók hihetetlen élményekkel gazdagodhatnak majd augusztusban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön a nagy mű, amelyre egész Magyarország kíváncsi lesz majd, valószínűleg.

Szoboszlai kapcsán az elmúlt héten két nagyon fontos téma volt forró, az egyik a sérülése, a másik pedig a magyar játékos új tetoválása, amely igazán grandiózusra sikeredett, így pedig nem is csoda, hogy nagyon sokan nekiálltak, hogy megfejtsék, valójában mit is szimbolizálhat a sűrű szimbólumrendszer. Aztán később megszólalt az alkotó, maga Törőcsik Dániel is, méghozzá az RTL Reggeli című műsorában, és elmondta arra a kérdésre a választ, amelyről tízezrek beszéltek idehaza.

Ez egy holisztikus tetoválás, hiszen Szoboszlai Dominik életútját mutatja be, szól a küzdelmekről is. Szól Dominik mentalitásáról is, ahogy megy ezen a rögös úton.

Később pedig azt is megtudhattuk, hogy igazából feltehetőleg február 25-e körül térhet vissza majd a pályára a magyar játékos.

Most pedig egy olyan hír érkezett a Liverpool-lal kapcsolatban, amely az egész magyar Szoboszlai Dominik-rajongó nagyközönséget érdekelheti.

Ez lesz a utolsó tánc, amelynek a forgatókönyvét most tényleg az élet írja. Lehet elképesztően drámai, és lehet igazi sikertörténet is a vége. Egy azonban biztos, a végén szem nem marad majd szárazon.

De mégis miről van szó?

A This is Anfield nevű oldal foglalkozott eddig is legtöbbet azzal a dokumentumfilmmel, ami Jürgen Klopp menedzseri működésének utolsó hónapjait mutatja be. A dokufilm hasonló stílusú lesz majd, mint azok, amelyeknek most óriási nézettsége van a különböző streaming szolgáltatók műsorán. Ezek közül talán a legismertebb az Üdv Wrexhamben! című széria, amelyben Ryan Reynolds és Rob McElhenney megvásárolt egy walesi klubot, és ennek a csapatnak a menetelését mutatja be a sorozat.

Liverpoolban Jürgen Klopp regnálásának utolsó etapján lesz a fókusz, ám ez nem egy egyszemélyes stand-up lesz, hanem a Liverpool FC történetével, a játékosokkal, a liverpooli siker titkával, a klub kultúrájával és a szurkolókkal foglalkozó nagyszabású dokumentumfilm, amelyet a Lorton Entertainment rendez. A név pedig jó előjel, hiszen ehhez a céghez kapcsolódik többek között a díjnyertes Diego Maradona-film is.

A filmben valószínűleg, hogy Szoboszlai Dominikról is megtudhatunk majd olyan apró kis érdekességeket, és olyan képsorokat láthatunk majd, amelyet a film nélkül nem láthatnánk.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik streamingen láthatjuk majd, de a cikkben a hozzá rajzolt képen feltűnik a Netflix, a Disney+ és az Amazon Prime logója is. A The Athletic úgy tudja, hogy nyolcrészes sorozatról lesz szó, és idén augusztusban mutathatják be azt, éppen a következő szezon előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás