promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik miatt átírták az egyik legnagyobb világslágert, futótűzként terjed a döbbenetes felvétel az interneten
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik ismét megihlette az internet népét.

Mint azt egész Magyarország tudja, világsztár focistánk Szoboszlai Dominik elképesztő idényt kezdett a Liverpool FC-ben, és most még az eddigieknél is kiemeltebb figyelmet kap azért is, mert a Vörösök vezetik jelenleg az angol bajnokságot is. Világsztár focistánk meccsről meccsre remekel az együttesben, így nem csoda, hogy manapság gyakorlatilag a csapból is az ő neve folyik.

Szoboszlai Dominik sikereiről az elmúlt időszakban nagyon sok statisztika látott napvilágot, amelyekből kiviláglott, hogy a magyar középpályás elképesztően hasznos játékosnak számít a Liverpool FC-ben a középpályán. Erre a szakértők is felfigyeltek, hiszen a mértékadó brit lap, a The Guardian szakértői összeállítottak a 2023-as év végén összeállítottak egy olyan listát , ahová a legjobb focisták kerültek fel, és Szoboszlai ezen a listán az 52. helyre került, és óriási neveket előzött meg.

Szoboszlai Dominik egyébként jelenleg sérült, így a Liverpool tegnapi, azaz vasárnapi, Arsenal elleni FA-kupa meccsét is kihagyta, az internet népét azonban így is továbbra is lázban tartja a magyar klasszis, olyannyira, hogy valaki a TikTok-on még az egyik legnépszerűbb dalt is átköltötte rajongásképpen.

A felvételt készítő Alek Hornes a videóban az autójában ül, és vezetés közben énekli a Szoboszlai nevére átköltött dicshimnuszt, amelynek alapját Whitney Houston világslágere adja az I Wanna Dance with Somebody adja. A refrén ezen részét cserélte ki a TikTokker az I Wanna Dance with Szoboszlai szövegre, ami azonnal elnyerte az emberek tetszését.

A Magyar Nemzet által kiszúrt, világhírű focistánkat megidéző felvételt már több mint 465 ezren látták a közösségi oldalon, így nem csoda, hogy sokakat megérintettek az újszerű dallamok és a hozzá költött Dominikról szóló szöveg.

Végezetül pedig nézzük is a humoros produkciót, amellyel Alek Hornes bizonyára minden magyar szívét megnyerte.

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp original sound - ALEK
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás