promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes változás a Liverpoolban, Szoboszlai Dominikkal január közepén megtörténhet az, amire százezrek vártak idehaza is
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő esélyt kaphat a magyar válogatott labdarúgó ezzel a változással.

Az elmúlt hónapokban a legtöbb magyar közösségi média oldal, amelyek sporttal foglalkozik, illetve a legtöbb magyar újság azzal volt tele, hogy Szoboszlai Dominik karrierje milyen ívet ír le a Liverpool FC-ben, miközben persze mindenki titkon reménykedett, hogy nagyon hamar alapember lesz a magyar fiú. Az áttörés pedig hamar megtörtént, és Szoboszlai majdnem mindegyik bajnoki meccsen ott volt Jürgen Klopp kezdőjében, és nagyon sokszor ő kapta a legjobb pontokat a szakértők szavazatai alapján. 

A legtöbben azonban azt várnák tőle, hogy még több góllal járuljon hozzá csapata sikereihez is, legalábbis a közösségi média egyes felületein azt lehet olvasni, hogy a rajongók szerint sokkal több szerepet kellene kapnia Szoboszlainak a támadójátékban is. 

Amúgy nem maradtunk Szoboszlai-gólok nélkül az elmúlt időszakokban sem, hiszen a magyar játékos csúcsgólokkal járult hozzá egy-egy nagy sikerhez.

Ám az utóbbi időkben már lehetett arról is olvasni, hogy bizony visszaesett a teljesítménye. Ám Szoboszlai bizony csattanós választ adott a kritikákra, hiszen góllal jelentkezett a kritikákra, a Liverpool pedig az ő magabiztos játékának is köszönheti azt, hogy vezeti a bajnokságot féltávnál, amikor még egyszer ennyi van hátra a bajnokságból. Most pedig januárban eljött egy történelmi pillanat, hiszen Szalah, a Liverpool FC egyik gólgyárosa távozik egy időre, hiszen az Afrika Kupán szerepel majd Egyiptom színeiben, így pedig átalakul a Liverpool támadójátéka is.

Óriási változás jöhet tehát a Liverpool FC-ben, és ez azt is eredményezheti, hogy Szoboszlai előrébb fog játszani, és a támadószekcióban fog helyet kapni, így pedig lehet, hogy még több magyar gólt láthatunk majd a Liverpoolban. A csapatnak amúgy nagyon sűrű a programja, így pedig hatalmas felelősség hárul majd a támadókra, hogy a Liverpool FC pozícióját megőrizzék a bajnokságban, tehát hogy minél több gólt rúgjanak.

Íme egy kis Szoboszlai-varázslat:

(via Mandiner)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás