promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, Szoboszlait ezért hozták le a pályáról már a 62. percben, itt a teljes igazság Jürgen Klopptól
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp tiszta vizet öntött a pohárba.

Vasárnap az angol bajnokság egyik legfontosabb meccsére került sor az Anfield Roadon, ahol a Szoboszlai Dominikkal a soraiban pályára lépő Vörösök fogadták a nagy riválist, a Manchester United-et, avagy a Vörös Ördögöket, akiknek bizony annyira nem megy jól ebben a szezonban. Utóbb kiestek a Bajnokok Ligájából is, és ten Hag kispadja nagyon rezeg már, így egy esetleges vereség esetén az is előfordulhatott volna, hogy Szoboszlaiék buktathatják az edzőt.

Ám végül egy 0-0-as eredménnyel kellett a feleknek beérni, ami azt jelentette, hogy a Liverpool visszacsúszott a tabellán, és bár a Vörösök óriási erőket mozgattak meg a pályán, végül nem sikerült betalálniuk. A Meccsen 34 alkalommal lőttek kapura, ami hatalmas szám. Később kisebb vita tört ki a stúdióban Daniel Sturridge és Roy Keane, avagy egy ex-liverpooli és ex-manchesteri között, miután Virgil van Dijk, a Liverpool FC játékosa azt nyilatkozta a meccs után, hogy igazából csak egy csapat, a Liverpool volt a pályán, ők akarták csak megnyerni a mérkőzést. 

Van Dijk tehát kritizálta a Manchester Unitedet.

Válaszul Keane többek között azt is hozzátette, hogy a Liverpool harminc év alatt egyetlenegyszer nyert csak bajnokságot, míg a Manchester sorra nyerte azt, és most éppen a Manchesternek vannak gyengébb napjai, így nem érti Vrigil van Dijk arroganciáját ebben a helyzetben.

Szoboszlai Dominik kezdőként vett részt a játékban, de már a 62. percben lehozta őt Jürgen Klopp, később pedig meg is indokolta, hogy miért, mint az NSO erről beszámolt, a német szakember a változtatást nem a magyar játékos teljesítményével indokolta, hanem azzal, hogy a rendszert akarta megváltoztatni az új és friss emberekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás