promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már el is dőlt, hogy Istenes Bence vagy Rácz Jenő nyeri-e az év csúcsmérkőzését? Szakértő válaszolt a kérdésekre
Borítókép:  RTL
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon nagy meccs lesz, és százezrek fogják követni a tévéképernyők előtt.

Nos, az biztos, hogy ezen a héten kevesebb ügy foglalkoztatta úgy az országot, mint Rácz Jenő és Istenes Bence vasárnapi összecsapása az RTL-en a Sztárbox című műsorban, még az is meccs körül támadt viharról beszélt, aki talán egyetlen adást sem látott. Hiszen az üzengetések már elkezdődtek korábban, Istenes Bence pedig elkövetett egy hibát a közösségi médián, átcsusszant a keze között olyan, aminek nem kellett volna, majd Rácz Jenő is válaszolt azonnal a történtekre. Majd már erről Sebestyén Balázs is beszélt a műsorában. A horizont kitágult, és elképesztő izgalom lett úrrá az országon, hogy milyen eredmény születik majd a vasárnap esti összecsapáson az RTL-en.

Nagyon sok oldal már latolgatni kezdte az eredményeket jóval a mérkőzés előtt, és többek között nálunk, a Promotions-ön is rendeztünk egy mini és digitális összecsapást, ahol szavazhattak a rajongók, hogy szerintük ki lehet majd a győztese a mérkőzésnek. A szavazáson végül elsöprő eredmény született, IDE kattintva megnézhetitek, hogy szavaztak a magyarok. sokan amúgy már azzal a felütéssel illetik a mérkőzést, hogy "Egók harca".

Ám ezzel nincs vége, hiszen mindenki azt találgatja, hogy mire számíthat ezen a mérkőzésen, nem véletlen, hogy rengeteg műsor is ezt járja körül, többek között az RTL-en a Fókuszban is foglalkoztak ezzel a témával, és egyenesen az egyik legismertebb magyar szakértőt, Kovács Koko Istvánt kérték fel, hogy latolgassa kicsit az esélyeket. Persze, mint tudjuk, a ringben fog eldőlni minden, ennek ellenére érdemes megnézni, hogy a szakértő miként látja a két versenyző teljesítményét, az egyik legjobban várt mérkőzés előtt, amely garantáltan érdekli a nézőket a képernyők előtt most az elődöntőben majd a Sztárboxban.

Kovácsi István nagyon izgalmas dolgokat mond a két versenyzőről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás