promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Szalai Ádámmal: nem sokon múlt, hogy tragédiába torkolljon a "kőgazdag fiatal" ámokfutása
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szalai Ádámnak, a labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitányának összetörték az autóját szombat este Óbudán.

Szörnyű dolog történt szombaton Szalai Ádámmal. Nem sokkal azután, hogy leparkolt a Mercedes AMG G63 típusú kocsijával, megjelent egy zöld Tesla, amely nagy sebességgel nekiütközött a járműnek. A hírek szerint a Tesla sofőrje megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást és marasztalták őt. A volt válogatott labdarúgó autójában jelentős kár keletkezett és csak pillanatokon múlt, hogy nem lett tragédia az esetből.

Szalai Ádám a baleset után azt mondta, hogy nagyjából húsz másodpercen múlhatott az életük.

Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is

- mesélte a Blikknek a visszavonult focista.

A lap információi szerint a Teslát a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában feltűnt üzletember, Tóth Attila vezette, akit megkerestek a balesettel kapcsolatban, de nem reagált. Az azonban biztos, hogy nem sokon múlt, hogy a "kőgazdag fiatal" ámokfutásából nem lett tragédia.

A baleset tényét a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Azt közölték, hogy 2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül, Budapest III. kerületében, a Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték.

Hogy pontosan milyen büntetés várhat a vállalkozóra, még kérdés, Dr. Nagy József jogász szerint azonban az biztos, hogy a jogosítványát huzamosabb időre vagy akár végleg elveszítheti, de számíthat egy több százezres bírságra is.

Mivel személyi sérülést szerencsére nem okozott, börtönbüntetést nem hiszem, hogy kiszabnának rá, pláne, ha ez az első hasonló vétsége, ám bírósági tárgyalással jó eséllyel számolhat 

- fogalmazott a lapnak a szakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás