promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog derült ki a ma visszavonuló Szalai Ádámról – a magyar válogatott focista nem csak a pályán teljesít jól
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják, de Szalai Ádámnak van egy igazán jól teljesítő vállalkozása.

Szomorkodhatnak picit a szurkolók, mivel Szalai Ádám múlt héten bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól. Mondhatni jól időzített, mivel Magyarország az ő csodálatos góljával nyert idegenben Németország ellen.

A csodás győzelemmel jelenleg Magyarország vezeti a Nemzetek Ligája A-ligájának 3. csoportját. Így már az is eldőlt, hogy Marco Rossi együttese biztosan nem eshet ki a legfelső divízióból.

„Óriási álmom volt, hogy a válogatottban szerepeljek, mondhatni ez volt a legnagyobb álmom. Két Eb-n szerepelhettem, csapatkapitányként lehettem részese ennek a válogatottnak, ami óriási élmény. Az elmúlt évek sikerei, balsikerei sokat segítettek benne, hogy egy felnőtt ember legyek”

- mondta Szalai a visszavonulása bejelentésekor.

A csoportelsőség hétfőn Budapesten dől el a mieink és az olaszok között úgy, hogy kétpontos előnyben vagyunk. Egy döntetlen tényleg győzelmet érne, ráadásul Szalai Ádám még egy csodás emléket könyvelhetne el az utolsó meccsén.

A jelenleg FC Baselben játszó csatár 25 góllal és 5 gólpasszal segítette eddig a válogatottat. Sokan nem tudják, és lehet le fognak döbbenni, de Szalai nem csak remek játékos, de kiváló üzletember is.

Szalai Ádám 2015 januárjában vásárolta meg az Omega-Laser-Steeltec Kft.-t, amely lemezmegmunkálással foglalkozik. Az mfor.hu nézett utána, hogy a visszavonuló csapatkapitány vállalkozása 906 millió forintra tett szert a tavalyi évben. Ez jóval nagyobb összeg a korábbi 552 milliónál.

Közben az is kiderült, hogy a focisták közül Holman Dávid Érsekvadkerti Húsbaromfi Kft.-je hozta össze a legnagyobb nyereséget. A több magánszemély tulajdonában lévő, 1991-ben alapított társaság 143,3 milliós profittal zárt. A legnagyobb veszteséget Dzsudzsák Balázs legrégebbi cége, a sportszer-kiskereskedelemmel foglalkozó DB7.hu Kft. szenvedte el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás