promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám fantasztikus gólja még Majkából is kihozta a legjobbat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka nagyon mókásan reagált a tegnapi magyar győzelemre.

Tegnap este egész Magyarország egy emberként ünnepelt, mikor a magyar válogatott sokak meglepetésére 1–0-ra verte a németeket a Nemzetek Ligájában, miután Szalai Ádám egy elképesztően szép gólt lőtt a 17. percben – itt lehet megnézni egy gyors összefoglalót a meccsről, hátha valaki lemaradt az év eddigi talán legikonikusabb hazai sportpillanatáról, amiről még sokáig fogunk beszélni:

Természetesen a magyar sztárvilágot is pillanatok alatt letaglózta ez a hatalmas győzelem, hiszen rengetegen reagáltak a közösségi oldalaikon a mérkőzésre, többek között Krausz Gábor és Csuti is. A legtöbben gratuláltak a válogatottunknak, illetve verbális oltárt állítottak Szalai Ádámnak a csodás gólja miatt – Majka pedig sajátos módon emlékezett meg az eseményről, de ezt már megszokhattuk tőle.

A kocsiból bejelentkező Majka először a kamerát rázva, boldogan énekelgetett, majd elmondta, hogy el se hiszi a dolgot, büszkén ismertette az eredményt, aztán igazi csóközönnel jutalmazta a magyar válogatottat – ezek után pedig a rapper megemlítette, hogy mindenkit imád, kivéve a mellette ülő embert, aki egy rövid nevetéssel jutalmazta az ő számlájára írt poént.

Úgy tűnik, hogy a magyar labdarúgó-válogatott győzelme még Majkából is kihozta a legjobbat, hiszen látni lehetett a szemében a gyermeki lelkesedést. Ez is bizonyítja, hogy a foci különleges helyen van a magyarok szívében, és egy ilyen siker képes elsöpörni szinte minden ellentétet, haragot, gyűlöletet, legalábbis egy rövid, de annál kellemesebb időre.

Itt lehet megnézni Majka határozottan mókás reakcióját:

Majka amúgy nemrég megosztott egy elég furcsa posztot, amiben elárulta, hogy melyik magyar sztárnak szült volna már két gyereket, ha nő lenne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás