promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szélsebesen terjed egy videó Szoboszlai Dominikról Angliában, a rajongók és a szakértők is csak ámulnak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy a magyar játékos mit vitt véghez a pályán, de erre már korábban is felfigyeltek a szakértők.

A magyar világsztárról, Szoboszlai Dominikról ódákat zengenek Angliában, pedig az angol sportújságokat nem lehet elfogulatlansággal vádolni, hiszen profi szakértőket és világsztár focistákat kérdeznek meg a fordulók aktuális eseményeiről, tehát tényleg olyan emberek mondják el a véleményüket, akik egész életükben a Premier League sűrűjében voltak. A magyar játékos pedig óriási figyelmet kap, mivel mindig csapata legjobb játékosai között van, így az ő mozdulatait az angol sportújságírók mindig külön is megvizsgálják.

Korábban például az egykori angol válogatott labdarúgó, Gabriel Agbonlahor azt nyilatkozta Szoboszlairól, hogy félelmetes az, amit a pályán művel. Agbonlahor pedig elsősorban Szoboszlai gyorsaságát dicsérte, kiemelve azt is, hogy ez lehet az egyik faktor, ami bajnoki címhez vezetheti a Vörösöket, ez lehet az egyik faktor,

ami egy Manchester City elleni meccset el tud majd dönteni a pályán.

Korábban már bejárta a világsajtót is az a statisztika, amely szerint a Wolferhampton elleni mérkőzésen a magyar játékos 36,76 km/h-s sebességgel futott, ez ebben a szezonban rekord, a leggyorsabb teljesítmény, de alig marad el Szoboszlai ezzel az eredménnyel a bajnokság abszolút gyorsasági csúcstartójától, Kyle Walkertől, aki korábban 37,31 km/h sebességgel száguldott a pályán.

Szoboszlairól pedig az elmúlt napokban szélsebesen elkezdett terjedni egy videó a közösségi média tereiben, amelyben az látszik, hogy az Everton elleni mérkőzés hosszabbításának hetedik percében, tehát a lefújás előtt másodpercekkel szélsebesen terem ott a városi rivális kapuja előtt. Liverpool-szurkolók pedig a posztok alatt rögtön meg is jegyezték, hogy elképesztő, hogy mit teljesít a pályán a magyar labdarúgó. 

(via Futballsport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás