promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfogynak a szavak: Szoboszlai Dominikról élő adásban mondott valami csodálatosan elképesztőt világsztár csapattársa az Everton elleni meccs után
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik elképesztő dicséretet kapott az Everton elleni mérkőzés után.

Hihetetlen, hogy mostanában mennyi dicséretet kap a magyar válogatott csapatkapitánya, a nyáron a Liverpool-ba igazoló Szoboszlai Dominik, aki az összes meccsén nagyon odatette magát Liverpoolban, így nem is csoda, hogy szinte mindenki elképesztően csodálatos dolgokat mond a magyar tehetségről, aki igazából nagyon sokszor irányítja is csapatát a mérkőzésen. A góljaitól pedig még a YouTube lejátszási listái is felrobbannak, kétszer is övé volt már a hónap találata. Nem is csoda, hogy már engeteg dal született Angliában a csodalábú magyarról.

Hívták már a Vörösök talizmánjának, egy csúcskategóriás Rolls Royce-nak is, ám most olyan fantaszikus dicséret érkezett, amit nagy valószínűséggel már nem lehet überelni. Történt ugyanis, hogy a Liverpool FC szombaton játszott a nagy városi riválissal, az Evertonnal. A mérkőzésnek külön neve is van Angliában, ez az összecsapás egy igazi fogalom, és több mint 100 éves története van. A liverpooli kékek és liverpooli vörösök összecsapását Merseyside derbynek is hívják, és nagyon különleges hangulata van az ilyen meccseknek. Ugyanis simán megesik az Liverpoolban, hogy családok ülnek úgy egymás mellett a lelátón, hogy a férj és a feleség vagy éppen a két testvér a másik csapatnak szurkol, de a lelátón mégis egymás mellett foglalnak helyet.

Ez egy barátságos rivalizálás, ám komoly tétje van így is.

És ez volt Szoboszlai első ilyen nagy meccse Angliában, a fiygelem tehát sokkal nagyobb volt, mint eddig bármikor.

A Liverpool végül Mohamed Szalah két góljával nyert, de a meccs Magyarországon mégsem ezért került reflektorfényben, hanem azért, mivel Szoboszlai a Liverpool FC csapatkapitányától olyan csodálatos elismerést kapott, amelytől igazán boldogok lehetünk.

Virgil Van Dijk ugyanis azt mondta, hogy Szoboszlai egy más kategória, utalva ezzel a magyar tehetség klasszisára, és arra, hogy milyen szerepet tölt be a csapatban.

Íme Szoboszlai nyilatkozata a meccs után, őt is elkapta a riporter az Everton elleni derbi után, és persze nagy volt a boldogság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás