promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik olyan jelzőt kapott az angol sajtóban, ami példátlan
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik világraszóló dicséretet kapott.

A magyar foci óriási napokat él, világsztár focistái vannak, többek között Szoboszlai Dominik, aki már Liverpool-ban is alaposan megmutatta, hogy tényleg csodákra képes, és a magyar válogatott is óriási sikereket ér el. Az Eb-re készülve a selejtezőkön most a válogatott a csoportját nagyon magabiztosan vezeti, és ha a következő mérkőzésen nyernek a fiúk, akkor biztos az Eb-szereplés, méghozzá csoportelsőként. Szoboszlaival a külföldi sajtó is kiemelten foglalkozik, aki pedig olvas olyan lapokat, amelyek a Vörösökhöz közel állnak, azok bizony azonnal értesülhetnek arról, hogy Liverpool-i berkekben hogyan beszélnek róla, miképp értékelik a teljesítményét, és hogyan vélekednek a Vörösökhöz igazolásáról.

Nos, korábban Szoboszlait már hívták a Liverpool FC talizmánjának is, miközben többen is megemlékeztek arról, hogy lehetséges, hogy ő lesz az év igazolása. Ám most minden korábbinál nagyobb bók jött, méghozzá egy korábbi, nagy Liverpool-sztártól, Don Hutchisontól, aki most az ESPN FC-műsorában sorra vette elképzeléseit a szezonra. Többek között arról is értekezett, hogy a Tottenham eddig az év meglepetéscsapata nála, miközben a Manchester United és Erik ten Hag eddig a szezon nagy csalódása nála. Roberto De Zerbi-t, a Brighton menedzserét pedig eddig az év edzőjének tartja.

Na, és hogy ki az év labdarúgója eddig?

Nos, Szoboszlai Dominik nála eddig. Don Hutchison szerint nagyon jól viseli a nyomást az ifjú magyar, aki már a számválasztással is hatalmas felelősséget vállalt, hiszen a legenda, Steven Gerrard számát, a 8-ast választotta, amivel jöttek persze az elvárások is. A szakember elmondta, hogy Szoboszlai sok meccsét látta már a válogatottban és a Bundesligában is, azt mondta róla, hogy olyan kiemelkedő a mezőnyben, mint egy Rolls-Royce.

Itt a teljes műsor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás