promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai miatt egy angol család kíméletlen buliba kezdett, és szinte extázisba estek
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik nevére már mindenki felfigyel Angliában, nem csak a Liverpool drukkerek.

Lehet volt néhány pesszimistább focirajongó, akik azt mondták, hogy Szoboszlai Dominik nem fog jól teljesíteni egy elit angol klubnál, de már ők is látják, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya mire képes. A Liverpool sem bánta meg, hogy 70 millió eurót kellett érte kifizetnie a Lipcsének.

A 22 éves középpályás az angol csapat második nyári szerzeménye lett, Alexis Mac Allister után, aki ugyebár szintén elég jól teljesít a középpályán. A magyar labdarúgót már most is az idei Premier League idény egyik legjobb vételének tartják, ráadásul a hónap legjobbjának is választották.

A Liverpool nem lassít, és legutóbb a West Ham elleni meccset is megnyerték az angol bajnokság hatodik fordulójában, és ott lihegnek a Manchester City nyakában a második helyen. Szoboszlai eddig minden meccsen a kezdőben volt a Premier League-ben, egyedül Európa Liga, valamint a Ligakupa mérkőzésen hagyta ki a kezdőből Jürgen Klopp, de itt alapból minden sztárt pihentetett az elején.

A Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool gyakorlatilag simán 3-1-re legyőzte a Leicester csapatát. A csereként a 65. percben beálló Szoboszlai Dominik második gólját lőtte a meccsen, és hát szabályosan felrobbant a stadion, amikor meglátták a találatot.

A szurkolók eleve imádják Szoboszlait, és már most a Liverpool legendás 8-asához, Steven Gerrardhoz hasonlítják, valamint méltó utódjának tekintik a játékost. Tudta ugye ő is, hogy mekkora felelősséggel jár megkapni ezt a mezszámot.

Közben felkerült egy másik videó is a netre, amit érdemes végignézni. Ez arról szól, hogy a Liverpool szurkoló család miképp élte át élőben Szoboszlai mesés találatát, aki 20 méterről vágta be kegyetlenül a gólt.

Külön érdekesség, hogy már megvan a Ligakupa negyedik fordulójának a sorsolása. Már biztos, hogy a Liverpool, a Bournemouth ellen lép pályára idegenben, aminek ugyebár a másik magyar, Kerkez Milos az egyik védője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás