promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik döbbenetes helyről kapott kritikát - Világsztár nyomdokaiba léphet hazánk büszkesége
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik és a Liverpool jelenleg ott van a top 4-ben az angol bajnokságban.

A Jürgen Klopp vezette, legutóbb ötödik Liverpoolnál hat távozó is volt a nyáron, a középpálya gyakorlatilag kicserélődött. Azt már az elején tudni lehetett, hogy a német szakember kulcsszerepet szán az RB Leipzigtől júliusban 70 millió euróért szerződtetett Szoboszlai Dominiknak.

A magyar középpályás erősen megdolgozik a pénzéért, mivel már az első rangadón, a Chelsea – Liverpool mérkőzésen is végig a pályán maradt. Ha a statisztikákat nézzük ugyebár, akkor Szoboszlai a vörösök harmadik legdrágább igazolása.

Szoboszlai Dominik a nyolcas mezszámot kapta meg, amelyet korábban Steven Gerrard viselt. Jürgen Klopp az első mérkőzés után azt mondta a magyar középpályásról, hogy egy állat, és igazi szörnyetegnek nevezte, aki három pozícióban is feltalálta magát a pályán.

Ha úgy vesszük a Liverpool már két rangadón van túl, mivel a hétvégén a Bajnokok Ligája indulást kiharcoló Newcastle ellen játszottak. A vörösök nagy pácba kerültek, mivel van Dijk már az első félidővel piros lappal mehetett zuhanyozni, de Klopp csapata így is megnyerte a mérkőzést 2-1-re az utolsó pillanatokban.

Szoboszlai és Salah is remekül játszott, akik remek osztályozást kaptak a meccs után.

Közben a magyar középpályás döbbenetes helyről kapott kritikát, de hála égnek pozitívat. Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg és az RB Leipzig korábbi edzője gyakorlatilag az egekbe emelte a játékost.

„Szoboszlai Dominik a modern kori David Beckham. Jobbal a pálya bármely pontjára oda tudja rúgni a labdát. A pontosság és a labda tempója egyszerűen hihetetlen”

- mondta az edző, aki Budapesten nyaralt, és teljes mértékben megértette, hogy rengeteg helyen Szoboszlai arca köszönt vissza.

Jesse Marsch hozzátette, hogy Magyarország büszkesége és reménysége lehet az új Puskás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás