promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik máris megdöntött egy rekordot az angol bajnokságban, pedig csak egy meccsen van túl
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik rekordját elég nehéz volt kiszúrni a Chelsea – Liverpool összecsapáson.

A Premier League túl van az első gigászi csatáján, mivel vasárnap a Chelsea és a Liverpool nézett egymással farkasszemet. Bár tavaly mind a két csapat csalódást keltett, de ettől függetlenül még rangadóról beszélhettünk.

A Jürgen Klopp vezette, legutóbb ötödik Liverpoolnál hat távozó is volt a nyáron, a középpálya kicserélődött. Ott a felkészülési mérkőzések alapján a német szakember kulcsszerepet szán az RB Leipzigtől júliusban - sajtóhírek szerint - 70 millió euróért szerződtetett Szoboszlai Dominiknak. Ez így is lett, mivel a magyar nemzeti együttes csapatkapitányát nem cserélte le a szakember, végig a pályán maradt a Chelsea ellen.

Aki nézte a meccset, az az 1-1 ellenére abszolút nem lehetett csalódott. Bár építkezésben van mind a két gárda, de igyekeztek a maximumot kihozni magukból. A nézők még két olyan gólt is láthattak, amit les miatt érvénytelenítettek.

A második félidőt inkább a Chelsea uralta, de Szoboszlai játékára abszolút nem lehetett panasz. Annyi kritikát kapott, hogy bátrabban is próbálkozhatna az átlövésekkel, de ennek is el fog jönni az ideje. Jürgen Klopp azt mondta Szoboszlairól, hogy egy állat, és igazi szörnyetegnek nevezte, aki három pozícióban is feltalálta magát a pályán.

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino véleménye szerint a Liverpool örülhet az egy pontnak.

A külföldi Troll Football persze egészen másra figyelt fel. Szerintük Szoboszlai Dominik összesen harminchétszer nézett a kamerába, ami a legtöbb egy Premier League mérkőzésen, vagyis rekord. Azt senki se tagadta már az elején se, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya rendkívül fotogén.

A Liverpool legközelebb szombat délután 16 órakor játszik a Bournemouth ellenfeleként, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy Szoboszlai Dominik is a kezdőben lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás