promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi pályafutása a dögös felesége miatt érhet véget - drámai elmélet született
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az FC Barcelona tárt karokkal fogadná, ám könnyen lehet, hogy Messi mutatós felesége másra vágyik.

A világ talán legmenőbb karácsonyi ajándékát kapta meg Lionel Messi és a világ összes argentinja. A Paris Saint-Germain sztárja megnyerte a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot. Ezzel pedig a 36. születésnapja előtt álló futballcsillag méltó koronát szerzett a pályafutására, lévén talán az egész sportvilág legbecsesebb trófeája a vb serlege. Messi lényegében beteljesítette hosszúra nyúló pályafutását, amely könnyen lehet, hogy immár valóban a hattyúdalához érkezett. A „Bolha” becenévre hallgató varázsló az elmúlt bő húsz év alatt szinte minden egyéni elismerést is megnyert a soktucatnyi klub-, és válogatott trófea mellé.

Messi ugyan az FC Barcelona idolja, azonban a katalán szupercsapattól menni volt kénytelen még 2021. nyarán.

Állítólag volt játékostárs és vezető is, aki rendesen fúrta a klublegendát. Az biztos, hogy az argentin támadó nem hosszabbított, és fogta magát illetve az egész családját, és a legjobb ajánlatot küldő Paris Saint-Germainhez igazolt.  A franciáknál rögtön jött egy bajnoki cím, ám az európai sikerek elmaradása és a szurkolók folyamatos kritikái miatt Párizsból már most menekülne a focista. Állítólag még a felesége, a búja Antonella is szorgalmazza lelépésüket a szerelem fővárosából.

A pletykák szerint teljesen biztos, hogy Messi nem ír alá új szerződést a PSG-vel, és a legvalószínűbb forgatókönyv szerint visszatér a Barcelonához. Már csak az a kérdés, hogy a szigorú családanya, Antonella is újra Katalóniában akar-e élni. A sajtó szerint Messi gyermekkori szerelméből lett felesége nem feltétlenül akar ismét azok között élni, akik alig két éve majdhogynem elárulták őket. És tudjuk jól, ha egy asszony egyszer kitalál valamit, akkor szinte biztos, hogy az úgy is lesz.

Az egyik hazai fociportál név nélkül megszólaló főszerkesztője szerint akár pont is kerülhet Messi karrierjének érdemi részére:

„Azt gondolom, hogy Antonella miatt nem biztos, hogy visszarohan a Barcelona karjaiba Messi. A vb-győztes argentin szerintem végül a Közel-Kelet, egészen pontosan a vele nagyon jó kapcsolatot ápoló Szaúd-Arábia egyik multimilliomos klubjában köthet ki. Leo láthatja, hogy régi ellenfele, a szintén legendás Ronaldo is él, mint hal a vízben a szaúdi bajnokságban. Szívesen megnézném, hogy egy klubnál a közös célért miként férne meg egymás mellett a két zseni. Még, ha az idő el is járt fölöttük. Tehát összességében nem hiszem, hogy teljesen visszavonul Messi, de szinte biztos, hogy a pályafutása csúcskategóriás szakasza heteken belül lezárul.”

- nyilatkozta az újságíró kolléga.

A keserű párizsi két év ellenére a Messi família a jelek szerint annyira nem érzi rosszul magát (Párizsban sem):

[[mes3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás