promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felrobbantotta a netet Cristiano Ronaldo megtámadásának videója
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Videón mutatjuk, ahogy Cristiano Ronaldo támadás áldozata lesz a pályán egy őrült rajongó által.

Borzasztóan indult Cristiano Ronaldo számára a mostani idény, és bizony a folytatás sem volt diadalmenet egyelőre. A már 39 éves portugált a szezonközi világbajnokság előtt kirúgta a Manchester United. A kenyértörés után következett a luzitán zseni számára a haloványan sikerült vébé, amely után szégyenkezve kullogott haza társaival együtt. Azt hihettük, hogy "CR7" számára már a hazája válogatottjában is leáldozott. 

Azonban a sors átírta a várakozásokat. Ugyanis Portugália új szövetségi kapitánya, a spanyol Roberto Martínez továbbra is igényt tart a veterán csapatkapitány szolgálataira. Ronaldo ráadásul igazoltan jó formában van, ugyanis az őt a világ legjobban kereső sportolójává tévő Al-Nasszr együttesénél a rossz start után már szórj a gólokat. Sőt, új munkaadójával máris száguldanak az egyébként nem túl veretes szaúdi bajnoki cím felé. 

Ronaldo tehát ismét a portugálok vezéregyénisége, amelyet bizonyított is Liechtenstein (4-0) és Luxemburg (6-0) magabiztos legyőzései alkalmával. Mind a két meccsen két-két gólt szerzett az 1985-ben született támadó. A korábban a Real Madridban és a Juventus-ban is megfordult zseni így már 198 válogatott fellépésen 122 gólnál tart, ezekkel a statisztikákkal pedig már abszolút világrekordernek számít. 

Ám a rekorderek élete sem fenékig tejfel. Ronaldo immár két évtizede tagja a világ élmezőnyének, így aligha meglepő, hogy mindenki vágyakozik egy közös képre az idollal, vagy akár a mezére. Temérdek alkalommal rohantak már be hozzá mérkőzés közben is a meggondolatlan rajongók, akár komoly büntetést is megkockáztatva. Legutóbb erre éppen tegnap este került sor Luxemburgban. Az őrült néző az Al-Nasszr sárga-kék szerelésében szerette volna imádatával elárasztani Ronaldot, ám a biztonságiak még időben leszerelték. Igaz, a támadástól a jó Cristiano nem ijedt meg, sőt szimpátiáját fejezte ki egy kacsintással és felfelé mutatott hüvelykujjal. 

Ronaldo júniusban elérheti a kétszáz-meccses álomhatárt. Várjuk kíváncsian a következő őrült akciót. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás