promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas hírt kaptak a Flip előfizetői, lehet váltaniuk kell, de a Telekomosok örülhetnek
Borítókép:  Flip
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Flip előfizetői nem kapnak meg néhány magyar csatornát, amit a Telekomosok igen.

Magyarországon rengeteg Flip előfizető van, ami nem is csoda, mivel megbízható szolgáltatást nyújtanak kedvezményes áron. A Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes márkája anno még 2017 tavaszán indult meg a hódító útjára.

A Flip tényleg azoknak jó, akik megelégszenek a TV, internet, telefon hármassal, de más kényelmi szolgáltatást nem igazán igényelnek. Csábító ugyebár az is, hogy nincsen náluk hűségidő, így bármikor felmondható a szolgáltatás.

A Telekom úgynevezett „kistestvére” most bevezette az új előfizetőknél a pénzvisszafizetési garanciát. Ha valaki megrendeli a Flipet, de a végén nem elégedett, akkor visszatérítik az adott időszak havidíját.

A Telekomnál lévő sportrajongók Magyarországon elég sokáig noszogatták a céget, hogy tegyék be végre a Match4-et a kínálatukba. Aztán megérkezett a győzelem, mivel Network4 médiacég portfoliójába tartozó sportcsatorna megérkezett a Telekom kínálatába az Arena4 mellé.

A Flip ügyfelei 143 tévécsatornát kapnak és közülük 37-et HD minőségben is tudnak nézni. Azonban a Flipnél továbbra sem került bele a csomagba sem az Arena4, sem a Match4.

„Telekom hálózatán szolgáltatunk, de külön működünk, így csatornakínálatunk is független a Telekométól. Az Arena4 és a Match4 bekerülése a kínálatunkba jelenleg nem várható”

- írta Flip, akiknek így a sportrajongó előfizetői elég rossz hírt kaptak.

A Flip felhasználói tehát ha mondjuk a német bajnokság meccseire kíváncsiak, vagy éppen nagy NFL rajongók, akkor mindenképpen érdemes váltaniuk, ellenkező esetben ezeket csak külön előfizetéssel tudják elérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás