promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztárfocistát vádolnak nemi erőszakkal, most éppen Messi csapattársát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miközben Messi és a PSG az év meccsére készült, az unatkozó védő randit rendelt Uberrel, majd egy ártalmatlan ujjazás csapott át nemi erőszakba.

Fontos rangadó várt vasárnap este a francia bajnok Paris Saint-Germain együttesére, amely egyik legádázabb ellenfelével, a tabellán második helyen álló Marseille-jel találkozott. Ezen a meccsen (sem) léphetett pályára a párizsiak védelmének alapembere, Asraf Hakimi, aki még két hete sérült meg a Bayern München elleni Bajnokok Ligája fellépésén. A hétvégi derbit végül Lionel Messi világklasszis produkciójának is köszönhetően a PSG magabiztosan behúzta.

Ám a lapok mégsem ezzel vannak tele Franciaországban, hanem azzal, hogy Messiék csapattársa képtelen volt nyugton maradni kényszer szabadsága alatt. A Le Parisien számolt be arról, hogy a családos Hakimi a sérült combhajlító-izma ellenére is roppant kínos ügybe keverhette magát. Ugyanis vasárnap egy nő jelent meg egy helyi rendőrőrsön, aki ott beszámolt arról, hogy nem kíván feljelentést tenni, de egyébként őt pár órával korábban megerőszakolta a focista.

A Parisien kiderítette, hogy Hakimi több, mint egy héten keresztül fűzte a leányzót, majd kihasználta, hogy a felesége és a két gyereke kiruccant Dubaiba egy hosszú hétvégére. A védő még Ubert is rendelt az állítólag Instagramon felszedett lány számára, majd egyenesen az elegáns Boulogne-ba fuvaroztatta. Az áldozat előadta, hogy először kedves volt, majd egyre céltudatosabban akarta irányítani az eseményeket. Rövid smárolás után már a melleket kereste a ruha alatt, sőt, egy óvatlan pillanatban már egy ujjával matatott a nő nemi szervében. Ekkor Hakimi már heves tiltakozásba futott bele. Állítólag nem sokkal később egy barátja mentette ki a siralmas helyzetéből, aki autóval jött érte.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a rendőrség hivatalból indít-e nyomozást, lévén a nő a neve beszennyezésének elkerülése érdekében nem kíván eljárást nyitni a marokkói sztár ellen. A PSG szintén hallgat az eseményről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás