promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos videóval bukott le a cicababáját hátulról döngető sztársportoló
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A részeg angol rögbijátékos már megbánta a megcsalást, persze csak a döngetésről készült videó kikerülése után. Felesége azonnal beszámolt arról, hogy egyáltalán nem ő látható a vírusként terjedő videófelvételen. 

A korábbi angol válogatott Joe Westerman 33 évesen voltaképpen megölte a saját pályafutását, mert már a saját szurkolóinak utálatával is szembe kényszerült nézni a Castleford Tigers egyik hazai mérkőzésén. Persze a szigetország rögbis éppen olyan „bűnt" követett el, amelyet már emberek milliárdjai véghez vittek, ám hibája most tönkre tette a családját, és jó eséllyel saját magát is. 

Történt ugyanis, hogy Westerman egy átmulatott éjszakát egy kies sikátorban koronázott meg West Yorkshire-ben. Az alkoholfogyasztástól teljesen ellazult sztársportoló nem fogta vissza magát, és amíg felesége otthon vigyázott a gyermekeire, ő kihasználta a kilengés lehetőségét. Westerman egy nővel kevederett szexuális kalandba. Ráadásul éppen felesége egyik barátnőjét tette a magáéva kutyapózban. Balszerencséjére ezt valaki megörökítette a telefonjával, és már küldte is szanaszét az internet segítségével. Honlapunk a természeténél fogva nem oszthat meg ilyen tartalmakat, ám a Google segítségével alighanem bárki megtalálhatja a vétkes képsorokat. 

Westerman elárult felesége, Lauren a videó elterjedése után azonnal beszámolt arról a médiában, hogy bizony nem ő szerepel azon a férjével. Továbbá a hölgyemény azt is elárulta, hogy a jövőben nincs miről tárgyalnia Joe-val. A házasságuk ezennel végetért. Lauren a leginkább azt fájlalta, hogy legnagyobb gyermekük, egy 15 éves lány ezzel a családi tragédiával azóta is folyamatosan szembesül a közösségi médiában. 

Westermant klubja, a Castleford Tigers szinte nyomban komoly pénzbüntetéssel átkozta meg, illetve olyan eseményeken kell résztvennie, ahol az alkohol káros hatásairól kell szónokolnia. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás