promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az FC Barcelona focistájának 15 perc is elég - lehet ezek voltak Shakira legboldogabb percei?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindenki húzza el a válását a sztárvilágban.

Shakira a 2010-es labdarúgó-világbajnokság előtti napokban találkozott először az egyrészt spanyol válogatott, másrészt az FC Barcelona focistájával. Igen, ez volt az a VB, aminek az úgymond főcímdalát, a Waka Waka dalt a mai napig mindenki ismeri és egyből felcsendül az ilyen nagy futball eseményeken. Mindenképpen egy izgalmas és boldog időszaknak tűnt az élete akkor Shakirának, főleg amikor pár hónappal később Piquével bejelentették, hogy együtt vannak.

Két gyerekük is született: Milan 2013-ban, 2014-ben pedig Sasha. A nagy kiegyenúlyozott boldogság azonban 12 év után lankadni látszott, mivel 2022 nyáron bejelentették a válást, mert állítólag a focista megcsalta a kolumbiai énekesnőt. Az interneten a javarészt női hozzászólók fele tette fel a kérdést, hogy ha egy ilyen Istennőt megcsalnak, mint Shakira, akkor mégis a hétkönapi nők mit is várhatnának egy férfitól?

S bár a nemzetközi médiában olykor fel-felbukkant, hogy a két fél mennyire rosszul vált el egymástól, úgy tűnik ez nem annyira igaz.

Shakira először és talán utóljára idén szeptemberben nyilatkozott az ELLE-nek, ahol elmondta, hogy élete egyik legnehezebb időszakát éli a gyermekeivel együtt,

„Eddig csendben maradtam, és csak próbáltam feldolgozni az egészet. Nehéz beszélni erről, különösen azért, mert még mindig tart, ráadásul a nyilvánosság előtt zajlik az egész. A szakításunk nem olyan, mint egy átlagos szakítás, nemcsak nekem, hanem a gyerekeimnek is nehéz volt, hihetetlenül nehéz. A nap 24 órájában paparazzók táboroznak a házam előtt, és a házamon kívül nincsen olyan hely, ahol el tudnék bújni előlük a gyerekeimmel."

Majd pár mondatból az is kiderült az említett interjúban, hogy bizony lehet, a megcsalás csak gyümölcs volt a torta legtetején, de a házasság romlása sokkal mélyebben gyökerezett. Például az a fajta kompromisszumkötés, amit a párosnak a család miatt meg kellett hoznia, viszont ez akár súlyosabb lemondással is járhatott,

„Egyikünknek áldozatot kellett hoznia. A karrieremet második sebességbe tettem, és Spanyolországba költöztem, hogy támogassam őt, hogy focizhasson és címeket nyerhessen. Ennek köszönhetően a gyerekeimnek jelenlévő anyukájuk lehetett."

Ennek ellenére azonban a napokban írta meg az Europe Press, hogy öt hónappal a szakításuk bejelentése és a folytonos médiában egymásnak feszülése után Shakira és Piqué november utolsó napján egyszerre jelentek meg a barcelonai családjogi bíróságon, hogy végérvényesen is pontot tegyenek az ügyre. Ez olyan jól sikerült, hogy míg más sztároknak évekig elhúzódik a válópere, nekik ez

15 percükbe telt.

15 perc hírnév mindenkinek jár, szokták mondani, de ebben a történetben külön-külön négyszeres 15 perc hírneve van mindenkinek. Semmi botrány, semmi pletyka nem hagyta el a termet, csak annyi, hogy Shakira a gyerekekkel állítólag MIAMI-ba költözik és Piqué havonta 10 napot együtt lehet a fiával és a lányával.

Ilyen könnyedén, csendesen és zártan is el lehet válni a hírességek világában?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás