promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen háborognak a Telekom miatt, de már nem kell sokat kibírniuk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag a Magyar Telekom nemsokára orvosolni fogja ezt a hibát a tévés előfizetésnél.

Magyarországon a DIGI Sport megszűnésével a Spíler TV lett az egyik nagy uralkodó, ha angol fociról van szó. Annak persze elég sokan örültek, hogy ezek a csatornák elköszöntek, mivel csak akkor lehetett nézni őket, ha a Diginél volt az előfizetésünk, ráadásul ez nem is volt elérhető mindenhol Magyarországon.

Ha a futball szerelmesei sehogy se tudtak előfizetni a Digire, akkor az illegális stream-oldalakhoz fordultak, amik valljuk be őszintén, elég megbízhatatlanok szoktak lenni. A mai világba azonban még mindig akad olyan, akinek így kell megtekintenie néhány fontos mérkőzést.

Jelenleg főleg a Manchester United rajongók háborodtak fel, akiknek a Magyar Telekomnál van a tévés előfizetésük, mivel a Newcastle elleni Liga-kupa döntőt a Match4 közvetíti, ez azonban továbbra sem került be a csomagba a cégnél. A Telekomhoz tartozó Flipnél persze még Arena4 sincsen, így aki ott a német foci nagy rajongója, mindenképpen szolgáltatást kell váltania.

Akinek nincsen Match4 csatornája, az a délutáni Tottenham – Chelsea rangadót is csak illegális streamen tudta nézni interneten.

Ez persze sem az angol foci szerelmeseinek, sem a Match4-nek nem jó, akik így jelentős nézettséget buknak. A változásra elvileg már alig kell várni valamit, mivel március elsejétől a Telekom szolgáltatásában is elérhető lesz a Network4 médiacég portfoliójába tartozó sportcsatorna. A mostani Manchester United – Newcastle Ligakupa-döntőt nem élvezhetik a Telekom előfizetők Magyarországon, legalábbis legálisan.   

Közben a Max4 a Network4 hölgyeket célzó csatornája is bekerül majd a Telekom kínálatába. Ezt 2023. február elsején indította a cégcsoport, szóval meglehetősen friss.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás