promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bögyös bikinimodell mellbedobást ígér a golfért
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bri Teresi elképzelése szerint a golfot sokkal szexibbé teszi a bikini használata, persze erősen kételkedünk abban, hogy a PGA Tour-on résztvevő profi férfiak díjaznák, ha nekik hasonlóképpen egy szál fürdőgatyában kellene űzniük a kedvenc sportágukat. 

Bri Teresi-t ugyan egyelőre nem tartják számon a golf világában, bár a saját elhatározása szerint a világ legjobbjai közé szeretne tartozni. Igaz, a 28 éves szépség most még a divat iparban próbálta a tudását, pontosabban testi adottságait kamatoztatni. A szemeivel igéző hölgyemény eddig jobbára különböző fehérnemű és fürdőruha márkák reklámozásából tartotta fenn magát. Természetesen joggal is támaszkodhat a kaliorniai származású modell ezekre a munkáira, lévén csak az Instagramon 1,4 millió követővel rendelkezik. 

Az elmúlt időszakban már mással kapcsolatban is beszámoltunk arról, hogy kellő ismertség és anyagi biztonsággal valóban neki lehet látni egy (fél)profi pályafutásnak. Így tett a nemrég visszavonult sztárfocista, Gareth Bale is. A korábbi Real Madrid-kedvenc decemberben még ott volt a katari világbajnokságon a walesi válogatottal, de Los Angeles-be már a visszavonulása tényével érkezett. Ezen a hétvégén pedig gyorsan részt is vett egy amatőr hírességek és profi golfozók számára kiírt exkluzív tornán. 

Arról egyelőre nincs hírünk, hogy Teresi kisasszony mikor tervezi a debütálást pénz és pontgyűjtős versenyeken, ám szinte biztos, hogy komoly figyelmet érdemelhet ki egy-egy próbálkozása alkalmával. Ennek kapcsán nyilatkozott roppant lelkesen a New York Post-nak:

„Újra szexissé teszem a golfot. Egy golfütő kézbevétele több rajongót vonz, mint egy tipikus bikini poszt. Határozottan azt vettem észre, hogy az elköteleződésem nagymértékben megnőtt, miután elkezdtem golfozni. Amikor elkezdtem golfvideókat közzétenni, az emberek sokkal hajlamosabbak voltak megnézni és kommentálni, mint a bikinis posztoknál. Ez előnyt jelent nekem. Már sok különböző emberrel ismerkedtem meg a golf miatt”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás