promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood különc sztárja ellen debütál a Real Madrid bukott csillaga
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig jelentette be a visszavonulását a fáradt focisztár, Gareth Bale máris beleáll egy komoly golftornába, ahol egy népes, amatőrökből és profikból álló mezőnnyel fogja szemben találni magát a hétvégén. Az ellenfelek között többek között volt sztársportolók, és a híres hollywoodi színész, Bill Murray is tiszteletét teszi. 

A még mindig csak 33 esztendős Gareth Bale meglepően fiatalon visszavonult a profi futball-pályafutástól. Azonban a villámléptű walesi nem sokáig akar unatkozni. A Real Madridtól kiebrudalt játékos már a sérülései és különféle kényszerpihenői alatt is sokat golfozott. A spanyol sajtó pedig rendre meg találta, hogy miközben eurómilliókért kispadozik és hódol új szenvedélyének, éppen szenved a csapata. Tavaly végre lelépett Madridból, és új klubja a Los Angeles Galaxy lett. Igaz, a világbajnokság után nem sokkal be is jelentette teljes visszavonulását a labdarúgástól. 

Azonban a jelek szerint marad Los Angeles városában, ahol a családjával együtt igyekszik gyökeret verni. Valószínűleg nem vágyott vissza a hűvös, esős Nagy-Britanniába, hamár az elmúlt bő évtized alatt megszokták a kellemes spanyolországi klímát. Ahhoz pedig a kaliforniai sokkal jobban passzol. Itt pedig máris beszállhat a vérkeringésbe, lévén egy celebritások és profik számára kiírt tornán vesz részt ezen a hétvégén. 

[[bal3]]

Bale az AT&T által szponzorált, meghívásos alapú Peeble Beach Pro-Amen fog szerepelni. Ez egy nagyhagyományú esemény, története egészen 1937-ig nyúlik vissza. Összesen 156 amatőr (javarészt hírességek) és 156 profi (PGA) golfozó kerül majd párba fele-fele arányban. Bale párja Joseph Bramlett lesz, aki eddig egy PGA Tour versenyen tudott diadalmaskodni. A pénteki nap után már csak hatvan duó lesz versenyben, míg vasárnapra mindössze huszonöten maradnak meg a végső győzelemért.

Az ellenfelek között felbukkano Bill Murray régi szerelmese a golfnak. Sőt, Hollywood hullámzó népszerűségű sztárja egyik legjobb filmje, a Golfőrültek sztorija is eme sportág körül bonyolódik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás