promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az argentinok világbajnok kapusa kiakasztotta a katariakat az ünneplésével
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emiliano Martínez poénkodott egy kicsit díjával, és úgy csinált, mintha a töke helyén is egy kapus kéz lenne.

Bátran kijelenthetjük, hogy az Argentína-Franciaország nem csak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság legjobb meccse volt, hanem talán az év egyik legjobb mérkőzése, szóval valóban bánhatja, aki lemaradt róla.

Az elején nagyon úgy nézett ki, hogy Argentína simán letudja ezt a meccset, de aztán feltámadtak a franciák, és Mbappé két perc alatt kétszer is megrezegtette Emiliano Martínez hálóját. A PSG klasszisa mesterhármast hozott össze, de ez is kevés volt, hogy Franciaország megvédje a címét. Lionel Messi duplájával, tizenegyesekkel Argentína lett a világbajnok, akiknek többször kellett megnyerniük ezt a meccset, mint gondolták.

„Kaptam három gólt, de jól tettem a dolgom. A tizenegyeseknél nyugodt voltam. Szegény környezetből származom, nagyon fiatalon érkeztem annak idején Angliába, emiatt a családomnak ajánlom ezt a sikert”

- mondta a mérkőzés után Martínez.

A meccs után Messi lett a legjobb játékos, Emiliano Martínez pedig a legjobb kapus, akin elkezdett röhögni az egész internet. Martínez elég viccesen ünnepelt az Aranykesztyűvel, amivel úgy csinált, mintha az lenne a töke.

Lehet ezzel azt akarta üzenni, hogy ő még azzal is tudna védeni. Néhány katari ki is akadt, hogy Martínez péniszt játszott a kesztyűvel, de talán megbocsájtható neki ez a dolog.

Harminchat évvel a legutóbbi diadala után Argentína labdarúgó-válogatottja harmadszor is megszerezte a világbajnoki címet! A két gólt szerző, és a büntetőpárbajban is eredményes Lionel Messi 35 évesen valóban megkoronázta pályafutását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás