promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti brutálisan nekiment a katari foci-vb-nek, és kiosztotta a szervezőket
Borítókép:  RTL
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Petinek a Való Világ 11 vezetése mellett arra is jutott ideje, hogy kicsit nekimenjen a katari világbajnokságnak.

A rajongók örülhetnek, mivel elég sokszor láthatják az elkövetkezendő időben Puskás Petit a képernyőn, mivel Nádai Anikóval közösen vezetik a Való Világ 11-et.

Az RTL műsora erősen bekezdett, szóval a csatornának sikerült remekül összeválogatnia a villalakókat. Aki a foci-vb mellett kíváncsi, hogy kik lesznek Magyarország új celebjei, az este 22 órakor tudja követni az összefoglalót az RTL Kettőn.

Nem könnyű képben lenni a Való Világ történéseivel, így Puskás Petinek is követnie kell a műsort, de egy valamit biztosan nem fog nézni, és az a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság. Az RTL műsorvezetője az Instagramon-oldalán jelentette be, hogy mindenképpen bojkottálni fogj a foci-vb-t.

„Sok nehézségen megyünk keresztül az elmúlt években és sokan imádjuk-várjuk a nagy sporteseményeket mint a foci világbajnokság. Ennek ellenére még egy meccset sem néztem és nem is fogom, mert nem tudok elmenni amellett, hogy a szórakozásunkért hivatalosan több száz, de egyes becslések szerint több ezer munkás vesztette életét a stadionok építése alatt”

- írta Puskás Peti, aki ezt az egész szituációt a rabszolgaság új generációjának nevezte. Ettől függetlenül a Való Világ műsorvezetője sok sikert kívánt a csapatoknak.

A kommentelők közül sokan igazat adta Puskásnak, de ezt hozzátették, hogy a fociról egyszerűen nem tudnak lemondani.

Most ugyebár nem olyan rég robbant az újabb botrány, mivel Katar hivatalosan is elismerte, amit eddig csak sejteni lehetett, vagyis hogy körülbelül négyszáz-ötszáz vendégmunkás veszíthette életét a katari labdarúgó-világbajnokág stadionépítkezései során.

Katarban csak egy stadiont alakítottak át, a többit mind a semmiből kellett felhúzni, a határidő pedig szorított. Valóban igaz lett a pletyka, hogy a szervezőket az már nem érdekelte, hogy ez emberéletkbe kerül.

A rendező ország amúgy alaposan leszerepelt, mivel soha nem fordult elő a foci-vb-k történetében, hogy a házigazda pont nélkül essen ki. A meccseket most már jóval többen fognak leülni megnézni, mivel hétvégén már indul a kiesés szakasz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás