promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a katari foci-vb végeredménye? Egy szemtelen időutazó árulta el, ki lesz a világbajnok
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi már tudjuk a végeredményt.

Rengetegen kiáltják ki magukat időutazónak, hogy magukra irányítsák a fél világ figyelmét, és ezek a szeleburdiak általában a TikTokon vernek tanyát. Közülük azonban kétségkívül kiemelkedik a magát Eno Alaricnak nevező illető, aki például november 30-ra is meglepő jóslatot tett.

Állítása szerint a James Webb űrteleszkóp olyan bolygót fog találni, amely a Föld tükörképének tekinthető. Ez természetesen meghökkentő, de legfeljebb egy csillagász tudja átérezni a jelentőségét.

Szerencsére itt van nekünk a World Cup Time Traveller nevű időutazó is, aki nem hagyja kielégítetlenül a „köznép” kíváncsiságát sem, és most egy szélesebb kör számára hintett el némi izgalmas információmorzsát.

A rejtélyes időutazó megjósolta, hogy melyik két csapat vívja az idei foci-világbajnokság döntőjét. De mit is beszélek, ennél sokkal messzebbre ment, pontosan felvázolta a nagy meccs menetét, sőt még egy videó-összefoglalót is kitett róla a TikTokra.

Nos, ha valaki nem kíván december 18-ig izgulni, annak eláruljuk, hogy a papírforma érvényesül, és Brazília szerzi meg a győzelmet. Az ellenfele Franciaország lesz, amely most magabiztosan vezeti a csoportját, miután letarolta Ausztráliát, és Dániát is legyűrte.

A kétségkívül ötletesen összevágott klipben azt látszik, hogy a sárga mezes brazil játékosok önfeledten örülnek, miközben a francia Olivier Giroud eléggé kókadtnak tűnik, és végül a képernyőn a 2:1-es végeredmény jelenik meg.

Aki sportfogadásra vetemedik, annak azt is eláruljuk, hogy a brazil gólokat Marquinhos és Richarlison szerzik, az ellenféltől pedig természetesen Griezmann lesz eredményes. Az időutazó a rendszeres követői szerint korábban már bizonyította igazmondását, hiszen megjósolta az olaszok Eb-diadalát, illetve Anglia 4:0 arányú győzelmét Ukrajna ellen tavaly nyáron.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás