promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Embertelen szigorítás Katarban, a férfi szurkolók előtt minden lehetőség bezárult
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez lesz a tiltások világbajnoksága.

A 2022-es katari futball-világbajnokság alighanem a tiltások tornájaként kerül be a sportág történelemkönyvébe. Óriási hajcihő alakult ki a szivárványszínű karszalagok, sapkák és más ruhadarabok, kiegészítők miatt, hiszen a homoszexualitás bűncselekménynek számít az arab országban.

De nemcsak ez ellen van kifogás a miniállamban, ahol tiltva van az alkohol, a fülsüketítő Vuvuzela, a félmeztelenkedés, a pirotechnikai eszközök, de ételből is csak bébikaját szabad bevinni a stadionokba, és akkor még az egyéb emberi szükségletekről nem is beszéltünk.

Aki hölgytársaság nélkül utazott el Katarba, az most alighanem jó pár szűkös hét elé néz szexuális téren is. Az országban ugyanis a prostitúciói is bűncselekménynek számít, akárcsak a házasságtörés, vagyis a magányos férfiak előtt minden legális kielégülési lehetőséget bezártak.

Így nem marad más számukra, mint a törvényszegés, amiben persze cinkostársaik is akadnak. A katari call girl-szolgáltatás ugyanis minden szigorítás ellenére létezik, de 7 év börtönt kockáztat az a férfi, aki egy luxusprosti társaságában tölti a napjait, és a helyi hatóságok nem hiszik el neki, hogy a felesége az illető hölgy.

A brit külügyminisztérium máris jelezte, hogy lebukás esetén szinte semmit sem tudnak tenni az érintett állampolgárokért, akiknek így alighanem a 2020-as éveket egy hűvös katari kóterben kell eltölteniük.

Ráadásul ezért még fizetnek is, hiszen egy-egy eszkorthölgy akár 20 ezer fontba (vagyis 9,6 millió forintba) is kerülhet a szexéhes szurkolóknak. A szolgáltatást nyújtó cégek cserébe csupán annyit tudnak javasolni, hogy a nő burkolózzon a tradicionális abayába, vagyis fátyolszerű ruhába, hátha úgy nem zaklatják a hatóságok.

A prostituált egyszerűbben megúszhatja a lebukást, ő ugyanis „csupán” három év börtönt kockáztat az illegálisnak számító cselekménnyel. Ez enyhébb büntetés, mint azoké a hétköznapi lányoké, akik házasságkötés előtt adják oda magukat egy férfinak, hiszen nekik akár 7 év elzárás, illetve 100 korbácsütés jár ezért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás