promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Alexandra 20 éve és most is merészen megmutatta, hogyan láthatja őt a férje a hálószobában
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszkirálynő teste alig változott.

Béres Alexandra a magyar fitneszvilág királynője, akiről mostanában inkább a Schobert Norberttel vívott háborúja kapcsán lehet a legtöbbet hallani. A 46 éves edző és sportoló a ritmikus sportgimnasztikától jutott el a fitneszig, amelyben már 18 évesen magyar bajnoki címet szerzett.

1996-ban kötött házasságot Barna Krisztián fotóssal, akitől két lánya született, de Alexandra természetesen a gyerkőcök világra jötte után sem hanyagolta el a sportot, no meg persze magát sem.

Ilyen testalkattal maga lett volna a csoda, ha a fitneszkirálynőt nem találják meg rögtön a férfimagazinok. De természetesen hamar érkezett tőlük a felkérés, Alexandra pedig nem sokat kérette magát, és 2003 novemberében nekivetkőzött az FHM kedvéért.

Bár az internet nem felejt, igazából erről az időszakáról a barna hajú szépség nem sokat beszélt, és viszonylag kevés fotó is maradt meg tanúbizonyságul a weben. Néhányat azért találtunk, és ezekről az látszik, hogy a csábos pillantású sztár nem vetkőzött teljesen meztelenre, de a fehérneműs vagy bikinis képei is bőven elegendők ahhoz, hogy teljesen leizzadjunk.

Alexandra mellei mindig is feltűnőek voltak, azt viszont ritkábban láthattuk, hogy milyen kerek és kemény popsival áldotta meg a sors. A vetkőzéssel aztán később sem hagyott fel, három évvel ezelőtt a Bors például arról tudósíthatott, hogy a fitneszlady a férje engedélyével újra pikáns fotózásra vállalkozott.

Az a fránya bugyi és melltartó megint fent maradt, de az akkor 43 éves Alexandra így is egészen merész képsorozattal rukkolt elő. Érdekesség, hogy sokáig a férje, Krisztián fotózta őt, ebben az esetben azonban átengedte a terepet a felesége unokatestvérének, Bereczky Orsolyának.

Régebbi képek ITT.

Újabb fotók ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás