promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dühösek a Telekom ügyfelei: a szolgáltató továbbra sem tudta megnyugtatni az előfizetőket
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Telekom sportrajongói Magyarországon már régóta szeretnék, hogy ez a csatorna bekerüljön a kínálatba. 

Szomorú, vagy sem, de sokan örültek Magyarországon a DIGI Sport megszűnésének. A csatornák minőségi szinten csinálták a sportközvetítéseket, de a rajongók rengeteg meccset nem tudtak megtekinteni a tévében.

A DIGI Sportot csak azok nézhették, akik előfizettek a cég szolgáltatására. A gond természetesen ott kezdődött, hogy ez Magyarországon rengeteg helyen nem volt elérhető, a DIGI pedig nem engedte meg a többi szolgáltatónak, hogy a csatornákat betegyék a kínálatukba. A foci szerelmeseinek nem volt más választásuk, illegális streameken fogyasztották a tartalmakat interneten.

A DIGI megszűnésével ugyebár változott a Premier League közvetítések megszokott rendje. Jelenleg a TV2 csoport együttműködve a Network4 csoporttal közvetíti az angol meccseket, és már a Bundesliga is régen a Network4 csapatához költözött.

A Spíler TV mellett Match4 és a testvércsatornája, az Arena4 heti két-három mérkőzést közvetít élőben a Premier League-ből. A Network4 már az elején megemlítette a nyilatkozatában, hogy folyamatos tárgyalások zajlanak a többi szolgáltatóval, de akad olyan, akivel még nem sikerült megegyezni. A nagyobb szolgáltatók között például ott van a Telekom is, és a hozzájuk tartozó Flip.

Sziklai Attila, aki bloggerként rengeteget foglalkozik angol focival, rákérdezett, hogy a Match4 mikor kerülhet be a kínálatba, mivel a Premier League szerelmesi így elég sok mérkőzésről lemaradnak. A Telekom sajnos még nem adott túl bíztató választ.

„Kedves Attila! Egyelőre nem tudunk információt adni a csatorna bevezetéséről vagy a Network4-gyel való tárgyalások folyamatáról, ha tudunk hírrel szolgálni jelentkezünk mihamarabb”

- írta a szolgáltató egyik kollégája.

A lényeg, hogy a Telekom előfizetői valószínűleg még ebben az évben biztosan lemaradnak néhány izgalmasabb angol meccsről, a Flip ügyfelei pedig az Arena4 csatornát sem élvezhetik. Kiderül, hogy később sikerül-e a megállapodás a szolgáltató és a Network4 között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás