promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: ide igazolhat Ronaldo januárban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár napja írtunk arról, hogy Ronaldo nemes egyszerűséggel leviharzott a pályáról a Manchester United egyik mérkőzése után. Úgy tűnik, a mutatványának köszönhetően kérész életű lesz a pályafutása a rekordbajnoknál.

Az előbb említett eset után egyébként Erik Ten Hag, a Manchester United edzője egy meccses eltiltással büntette az ötszörös Aranylabdást. A Chelsea elleni hétvégi meccsen a keretben sem volt Ronaldo, amely találkozó végül 1-1-es döntetlennel ért véget, Jorginho késői tizenegyesére Casemiro válaszolt a hosszabbításban. 

Azóta is sorra hallani a pletykákat, hogy Ronaldo játékosügynöke, Jorge Mendes folyamatosan próbálkozik, hogy megoldást találjon a téli átigazolási időszakban ügyfele számára. Nyáron Todd Boehly, a Chelsea újdonsült társtulajdonosa szerette volna megszerezni a gólvágót, azonban a kékek akkori edzője, Thomas Tuchel megvétózta a döntését. Mivel Tuchelt azóta már elküldték a kispadról, és Graham Potter az új vezetőedző, a pletykák ismét életre keltek, hogy januárban létrejöhet az egyezség.

A DailyMail szerint bensőséges kapcsolatot alakított ki Boehly és Mendes, így csupán az átigazolás összege lehet kérdéses. A történet itt azonban még nem ér véget, hiszen a spanyol Marca  úgy értesült, akad egy jóval komolyabb kérője is a portugál klasszisnak. Az olasz bajnokság, vagyis a Serie A éllovasa, a Bajnokok Ligájában is meggyőzően menetelő Napoli is ott lehet az esélyes csapatok között, akik megszerezhetik Ronaldo játékjogát. Az üzlet útjába egyedül Ronaldo döbbenetes fizetése állhat, hiszen kb. négyszer annyit keres, mint az olasz klub eddigi legjobban fizetett játékosa. 

A Manchester United és Cristiano Ronaldo számára is előnyös lenne a váltás, hiszen a klub megszabadulna a nem kívánatos címlapoktól, emellett már nem igazán számít a 37 éves játékos szolgálataira, a portugál pedig méltóképp be tudná fejezni a pályafutását a kispad melegítése helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás