promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Arnold Schwarzenegger: „Az ő fotóját raktam a kicsi ágyam fölé Ausztriában”
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger szívszorító sorokkal emlékezett meg a példaképéről.

Arnold Schwarzeneggernek sikerült a lehetetlen, ugyanis egy osztrák falucskából felküzdötte magát Hollywood csúcsára, miután minden idők egyik legsikeresebb testépítője, majd színésze lett belőle. A világsztár az évtizedek alatt a sportban, filmekben, illetve a politikában is mély nyomot hagyott maga után, de ez nem jött volna össze, ha fiatalon, a testépítés során nem sajátított volna el ilyen mértékű kitartást és akaraterőt – annak idején el is árulta viccesen, hogy miért kezdte el tökélyre fejleszteni a testét:

Szinte az összes jelenleg aktív testépítőnek Arnold Schwarzenegger a példaképe, de természetesen a híresség életében is akadt fiatalon valaki, akire mindenkinél jobban felnézett: egy Bill Pearl nevű, akkoriban rendkívül sikeres testépítőnek számító férfi, aki sajnálatos módon tegnap 91 éves korában elhunyt.

Arnie egy megható írással emlékezett meg az egykori testépítőről, akinek még a fotóját is kirakta annak idején az ágya fölé:

„Bill Pearl tovább fog élni emberek millióiban, akiket inspirált. Tudom, mivel én is egy vagyok közülük. Amikor a céljaim még csak álmok voltak, akkor a Bill Pearlhöz, minden idők egyik legjobb testépítőjéhez hasonló példaképek voltak, akik motiváltak abban, hogy tegyem lehetségessé a lehetetlent. Az ő fotóját raktam a kicsi ágyam fölé Ausztriában, hogy emlékeztessem magam arra, hogy folyamatosan küzdjek, mindig maradjak éhes, és sose adjam fel. Részvétem a családjának.”

Arnold Schwarzenegger nehéz időszakon megy keresztül, hiszen most elhunyt a testépítő példaképe, nemrég pedig a politikai példaképétől is el kellett búcsúznia, ugyanis augusztus 30-án, szintén 91 évesen meghalt a Szovjetunió egykori elnöke, Mihail Gorbacsov is, akire Arnie nagyon felnézett – sőt, még július 23-án az a híres producer/rendező, Bob Rafelson is elhunyt 89 évesen, akinek Arnold Schwarzenegger a nagy áttörését is köszönhette Hollywoodban.

Itt lehet megtekinteni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás