promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger több évtized után végre elárulta, hogy valójában miért kezdett el testépíteni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger „férfiassága” hatalmas szerepet játszott abban, hogy ki akarja gyúrni magát.

Nem mindenki emlékszik rá, de Arnold Schwarzenegger mielőtt meghódította Hollywoodot, profi testépítő volt, aki szinte minden létező elismerést bezsebelt, és elképesztően kidolgozott testtel rendelkezett. Azért hagyta abba, mert nagyon megunta a versenyeket, így inkább színészként keresett új kihívást, de természetesen közben sem hanyagolta el az edzést, mivel leginkább olyan karaktereket alakított, akiknek kiemelten fontos volt, hogy izmosak legyenek.

Arnold Schwarzenegger már 75 éves, de a korához képest még mindig kifejezetten remek formában van, ami érthető, hiszen most is fontos szerepet játszik az életében a testmozgás.

Arnie még kölyökként kezdte el a testépítést, és azt is elárulta annak idején a legendás Johnny Carson beszélgetős műsorában, hogy pontosan miért döntött így – és ha hinni lehet a történetének, akkor valóban nagyon mókás az indok.

Arnold Schwarzenegger elmondta, hogy mindössze 15 éves volt, mikor teljesen meztelenül a tükör elé állt, és észrevette, hogy az „egyik testrésze” jóval nagyobb, mint a többi – és mivel ő maximalista, így elhatározta, hogy ideje tökéletesítenie a testét, hogy máshol is olyan jól álljon, mint azon a bizonyos részen, ami nyilvánvalóan a „férfiassága” volt.

Hiába hangzik viccesen a dolog, könnyen lehet, hogy Arnie tényleg emiatt kezdett el kondizni – bár az sokkal valószínűbb, hogy ezzel a történettel csupán a hölgyeknek szeretett volna imponálni. Bármi is legyen az igazság, Arnold Schwarzenegger tényleg elképesztően nézett ki a '80-as, '90-es években és még utána is sokáig, hiszen igazi izomkolosszus volt, aki nem véletlenül kapta meg a Terminátor szerepét.

Itt lehet megtekinteni a retro interjút Arnold Schwarzeneggerrel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás