promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keményen nekiment Hosszú Katinkának a Magyar Úszó Szövetség elnöke - Vajon igaza van?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Wladár Sándor őszintén nyilatkozott Hosszú Katinkáról.

Hosszú Katinka vitán felül minden idők egyik legsikeresebb és legfontosabb magyar sportolója, aki a pályafutása alatt számtalanszor büszkévé tette már a hazai szurkolókat, de az utóbbi időszakban sajnos nem úgy szerepel, mint ahogyan azt sokan várnák tőle – viszont úgy tűnik, hogy a magánéletével szerencsére nincsenek gondok, hiszen nemrég összeházasodott a szerelmével, Gelencsér Mátéval:

Sokan meglepődtek, mikor pár hete a címvédő Hosszú Katinka sajnos nem tudott 400 méter vegyesen a döntőbe jutni Rómában az Úszó-Európa-bajnokságon, hiszen rengetegen hitték, hogy itt ismét megmutatja majd, hogy mit tud. Az úszónőnek az a célja, hogy meglegyen a 100. érme is, de a szereplésével sajnos nem sikerült közelebb jutnia ehhez – a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor szerint pedig ez nem is fog összejönni, ha így folytatja tovább.

„Sajnos közelről láttam a római Európa-bajnokságon a négyszáz vegyesét, nem volt szép látvány. Én kívánok neki sok erőt ahhoz, hogy tudja folytatni, de ahhoz, hogy ez megvalósuljon, neki magának is át kell állni. Az úszás olyan, hogy teljes embert kíván, napi huszonnégy órában fejben ott kell lenni, nincs magánélet, nincs szerelem, nincs utazás, csak a monoton munka. Ha vissza tud ebbe állni, akkor ott lehet, ha nem, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy a száz érmet nem fogja elérni”

mondta Wladár Sándor.

Kemény szavakat kapott Hosszú Katinka, de nem biztos, hogy meg fogja fogadni őket, hiszen már kijelentette, hogy akár a következő olimpiát is feláldozná annak érdekében, hogy boldog legyen a házassága. Ezek alapján az utóbbi években fontosabb lett számára a magánélete, mint a sport, ez pedig emberi szempontból teljes mértékben érthető – de azért reméljük, hogy összejön még neki az áhított 100 érem még a visszavonulása előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás