promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka kihagyja a következő olimpiát? - Meghökkentő dolgot mondott a világklasszis úszónő
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy vannak jóval fontosabb dolgok Hosszú Katinka életében, mint az olimpia.

Hosszú Katinka minden idők talán legsikeresebb és legismertebb magyar sportolója, aki pályafutása alatt rengeteg rekordot felállított, ellenfelei pedig már a neve hallatán is összerezzentek. Világklasszis úszónőnket az utóbbi időszakban sajnos több csalódás is érte, hiszen a tokiói olimpián és a vizes vb-n sem úgy szerepelt, ahogy szeretett volna – illetve a róla szóló dokumentumfilm, a Katinka is csúnyán megbukott a mozikban:

Szerencsére Hosszú Katinkát nem törik meg ezek a dolgok, hanem inkább erőt merít belőlük, hiszen az a célja, hogy elérje a 100 megnyert érmet, és ehhez már nem kell sok neki. A sportoló folyton edz és megállás nélkül a stratégiáját fejleszti, hiszen egy verseny nemcsak a testi adottságokon és a gyakorláson múlik, hanem azon is, hogy éppen fejben hogy áll az ember – meg persze azon is, hogy mennyire akarjuk elérni a céljainkat.

Sokan abban reménykedtek, hogy Hosszú Katinka majd a következő olimpián ismét megmutatja az egész világnak, hogy mit tud, és újra a csúcsra kerül, de úgy tűnik, hogy ez nem biztos, hogy így lesz, ugyanis a jelek szerint vannak fontosabb dolgok is a híresség életében – ezért pedig egyáltalán nem hibáztathatjuk, hiszen ő is ember.

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte”

mondta sokakat megdöbbentve Hosszú Katinka.

Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy az úszónő kihagyja a következő olimpiát, de benne van a pakliban, hogy ha választania kell majd a család és a versenyzés között, akkor bizony a szerelmét, Gelencsér Mátét fogja választani – és ezzel nincs is semmi gond, hiszen Hosszú Katinka az utóbbi években eleget bizonyított már.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté valóban nagyon boldognak tűnik együtt, és ezt az alábbi címlapfotó is tükrözi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás