promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig sosem látott fotók kerültek nyilvánosságra Hosszú Katinka álomesküvőjéről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka csodálatosan nézett ki az esküvőjén.

Hosszú Katinka vitán felül minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolója, aki rengeteg éremmel és rekorddal tette büszkévé a magyarokat az utóbbi években. Az előző olimpián sajnos nem sikerült úgy szerepelnie, ahogy a szurkolók, illetve ő szerette volna, de jelenleg is azon van, hogy a lehető legjobban szerepeljen a következő versenyeken – bár könnyen lehet, hogy a következő olimpián nem vesz részt úszóként, hiszen már vannak számára fontosabb dolgok is az életben.

Gelencsér Máté személyében rátalált az igaz szerelem Hosszú Katinkára, aki a családalapítás lehetőségét sem veti el, ráadásul nemrég még a boldogító igent is kimondták a szerelmével. Az esküvő hírét hallva még a világklasszis úszónő exférje, Shane Tusup is küldött a közösségi oldalán egy gratulációt, ezzel pedig sokakat meglepett, hiszen állítólag nem volt éppenséggel békés az elválásuk még 2019-ben.

Hosszú Katinka az imént kirakott pár eddig sosem látott, különleges felvételt az esküvőről, ami a képek alapján boldogan és remekül zajlott, hiszen a sportoló is elképesztően jól nézett ki a menyasszonyi ruhájában, ráadásul utána még a hitvesi tánc is egészen látványos lett – sőt, úgy tűnik, hogy az első csókot is sikerült lencsevégre kapni, amit férjként, illetve feleségként adtak egymásnak, miután örök hűséget fogadtak.

Hosszú Katinka láthatóan nagyon boldog és izgatott volt a nagy napon, ami természetes, hiszen hosszú ideje várt már erre a pillanatra. Reméljük, hogy ez az élmény rendesen fel fogja tölteni a sportolót, hamarosan pedig a medencében bizonyítja majd, hogy ő a legjobb, és nagy hibát követtek el azok, akik a tokiói olimpia után beszólogattak neki a teljesítménye miatt.

Íme az eddig sosem látott fotók Hosszú Katinka esküvőjéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás