promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bővül az egyik magyar sportcsatorna kínálata – Ezeket a meccseket innentől kezdve itt nézheted
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Network4 nagy bejelentést tett, aminek az angol foci szerelmesi fognak örülni.

Ugyebár a DIGI sportcsatornák megszűnésével változott a Premier League közvetítések megszokott rendje. A TV2 csoport együttműködve a Network4 csoporttal együtt adja a meccseket.

Érezhető azért, hogy a mérkőzések nagy többsége a Spíler TV-n kerül adásba. Közben a Match4 és a testvércsatornája, az Arena4 heti két-három mérkőzést közvetít élőben a Premier League-ből.

Sok szurkoló bizony örül a DIGI Sport megszűnésének. Bár valóban mesteri színvonalon közvetítették a Premier League meccseit, maga a szolgáltatás és csatorna nem volt mindenhol elérhető Magyarországon, hiába szerettek volna rá sokan előfizetni. Ezzel talán még nem is lett volna baj, de a DIGI nem engedte, hogy a saját csatornái bekerüljenek a konkurens szolgáltatókhoz.

Bár tegyük hozzá, hogy az Arena4 és a Match4 csatornái sem érhetők el még mindenhol Magyarországon – például a Flip előfizetői már régóta kérdezgetik, hogy náluk ezek mikor kerülnek majd be a csomagba.

Közben a Network4 újabb sporttartalmakkal bővül – számolt be róla a Média1. Az angol foci szerelmesi örülhetnek, mert a csoport lecsapott az Angol Ligakupa küzdelmeire.

Kedden (08.23) a Bolton Wanderers – Aston Villa összecsapással, szerdán (08.24) a Tranmere Rovers – Newcastle találkozóval veszi kezdetét a Football League Cup közvetítés sorozata az ARENA4+-on.

A sport streaming szolgáltatás előfizetői a kupa legizgalmasabb mérkőzéseit láthatják hétről-hétre és követhetik a következő hónapokban, hogy a Liverpoolnak sikerül-e megvédenie a címét.  Az ARENA4+ azt ígéri, hogy minden héten legalább két meccset megmutat a fordulóból.

Az is remek hír, hogy a magyar nézők továbbra sem maradnak le Hanga Ádám csapata, a Real Madrid küzdelmeiről a spanyol kosárlabda-bajnokságban. A megállapodás értelmében továbbra is az ARENA4+ közvetíti a Liga ACB meccseit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás