promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fradi nem kér az orosz csatárból
Borítókép:  fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az FTC nem szerződteti le a sokszoros orosz válogatott labdarúgót.

Eldőlt Artyom Dzjuba sorsa, a sokszoros orosz válogatott labdarúgót nem szerződteti le a bajnoki címvédő Ferencváros – erről a Fradi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov beszélt a moszkvai Szport Ekszpressznek.

„Egyértelmű, hogy egy ilyen szintű és ilyen tapasztalattal rendelkező játékos iránt megvan a piaci érdeklődés”

– fogalmazott az FTC vezetőedzője, aki hozzátette, hogy a tervek között szerepel a keret további erősítése, de az nem a szentpétervári Zenit korábbi játékosával fog megvalósulni.

Csercseszov szerint a magyar együttes támadószekciója egyébként is már teljes, vagyis nem csatárokkal fog erősíteni a jövőben a Fradi. Július 23-án írta alá a szerződését a 30 éves dán hátvéd, Rasmus Thelander, aki az FTC futballistájaként folytatja pályafutását.

Artyom Dzjuba még májusban jelentette be, hogy otthagyja a szentpétervári klubot. A 33 éves focista 2015 óta volt a csapat tagja, és ebben a 7 évben összesen 249 meccsen játszott, 108 gólt lőtt a csapatnak, és 70 gólpasszt adott.

Eredményességét tekintve Dzjuba a második helyen szerepel a Zenit történetében, a klubbal összesen négyszer nyert bajnokságot, kétszer volt gólkirály a Premier League-ben, de emellett komoly kupa-, és szuperkupa sikerekkel is büszkélkedhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás