promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteget fogyott extra rövid idő alatt A mi kis falunk sztárja, elmondta, hogy csinálta
Borítókép:  Youtube screenshot
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

3 hét alatt fogyott 5 kilót a sztár.

Magyarország egyik legnézettebb sorozatában, A mi kis falunkban valószínűleg nagyon sok tévénéző egyik kedvenc szereplője Balogh Zsuzsa, a mindig kedves és talpraesett, ráadásul rendkívül vonzó és csábító postásnő, aki Pokorny Lia varázsol elénk hétről hétre a tévéképernyőn. Többek között a szériában ő hajtotta végre a legnagyobb hőstettet is akkor, amikor beköltözött Pajkaszegre, méghozzá részben azért, mivel a falu lakossága nem volt elég ahhoz, hogy önállóak maradjanak.

Ám Balogh Zsuzsa beköltözött, és innentől kezdve Pajkaszeg önállósága is megmaradt.

Pokorny Lia nemrégiben az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, és Peller Mariann, a műsor egyik vezetője is megjegyezte, hogy mennyire jól néz ki. A színész a műsorban ekkor elmondta, hogy az elmúlt hetekben bizony diétázni kezdett, amely nagyon jól sikerült, mivel három hét alatt sikerült megszabadulnia öt kilótól.

Húsvétkor a sok munka miatt nem volt ideje sonkát és tojást sem enni. Miközben elárulta az egyik nagy titkát is, azt nyilatkozta ugyanis:

"manapság egyébként is kizárólag kölest, zöldségeket és halat fogyaszt"

Az étkezéseket reggel 8 és 16 óra közé szorítja, 16 óra utén pedig már csak kalóriamentes folyadékokat iszik. Azt is elmondta, hogy már egyáltalán nem éhezik, hiszen a gyomor egy idő után hozzászokik az új étrendhez - írta meg a Story nyomán a Blikk Rúzs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás